Fragmenti. Isečci. Sećanja.

Sastavljanje i rastavljanje.

Žudnja za neuhvatljivim, traganje za smislom.

Kada se okreneš, njena senka prati tvoj korak, kada te pogleda, uvlači se u najtajanstveniji deo tvoje ličnosti, kada te dodirne, nestane.

Gubiš prisebnost dok preispituješ realnost.

U saradnji sa rediteljem Nikolom Ljucom, Movem Fashion predstavio je i drugi deo kratkog filma pod nazivom „Fragmenti“ sa Milanom Marićem u glavnoj ulozi. Nikola Ljuca stoji iza višestruko nagrađivanog filma „Vlažnost“, dokumentarnog filma „Posmatrači“, kao i predstava „Laž“ i „Smrt i devojka“

Kratki film podeljen je na 4 dela i podseća nas da je vizija mode mnogo šira od njenog pojma. Ona je umetnost, film, emocija. Večito prevazilaženje granica. BOSS fall-winter kolekcija savršeno je indoktrinirana u mračnu, nostalgičnu atmosferu, a u zavisnosti od scenografije, prepliću se elegantan i casual stil upotpunjeni urbanim detaljima. Jedini kontrast dark-side estetici jeste power white outfit kao highlight svakog kadra, noseći simboličnu poruku neočekivanog i hipnotišućeg svetla u tami.


Movem Fashion na našem tržištu posluje preko 25 godina, a u svojoj ponudi poseduje vodeće brendove kao što su BOSS, Canali, Corneliani, HUGO, Peuterey, Eleventy, Incotex, Tumi, Fedeli. Prvu franšiznu BOSS radnju u Beogradu otvorili su 2001. godine, dok je BOSS prisutan kroz multibrend prodavnicu Movem Fashion još od 1997. godine. Novootvorena BOSS radnja u Galeriji prva je na svetu sa potpuno novim i osveženim konceptom enterijera, koji spaja bogatu istoriju i tradiciju brenda dugu pola veka sa novim, modernim pravcem u kojem se brend kreće.