Proleće - na korak od nas. I dok se neka nova, poletna energija opipljivo oseća u vazduhu, odlučujemo da je mart zapravo onaj mesec. Kada ćemo živeti i disati u skladu sa sopstvenim načelima, upijati lepotu malih stvari i pomalo naivno uživati u životu. Možda se čak i okrenuti dobroj staroj romantici i veri u ljubav. Sreći koju ćemo poželeti, jednog dana, da podelimo sa svima, kreirajući tako onaj dan iz bajke.

Polazimo od venčanica, jedinstvenog ženstvenog komada koji je zapravo mnogo više od toga. Sve naše želje pronalazimo na dobroj poznatoj adresi, modne dizajnerke Tijane Žunić. Nova Bridal kolekcija "Tales of her" obiluje svedenim formama koje naglašavaju žensku lepotu, sofisticiranost i fragilnost, a obogaćena je detaljima koji svaku haljinu čine posebnom. 

IMG_7667.JPG
Danilo and Sharon Studii/� 2024 Danilo and Sharon, all rights reserved. 

Spoj glamura, romantike i neodoljive elegancije čeka vas u svakom ubodu igle i svakom naboru svile. Dobrodošli u bajkoviti svet venčanica, gde moda govori jezik ljubavi, a svaka haljina je priča za sebe.

IMG_7682.JPG
Danilo and Sharon/� 2024 Danilo and Sharon, all rights reserved. 

Pa, ko je stylish žena koja bira da nosi kreaciju sa potpisom Tijane Žunić? Ponekad nežna i delikatna poput najlepšeg cveta, jednostavna i prefinjena, ali uvek svesna snage i jačine svog bića. Ako se prepoznajete u ovom opisu, odaberite da koračate niz oltar u jednoj od zadivljujućih haljina iz nove Bridal kolekcije. 

IMG_7629.JPG
Danilo and Sharon Studii/� 2024 Danilo and Sharon, all rights reserved. 

Baršunasta tekstura nalik mekoći oblaka, delikatnost cveta i njegova jedinstvena forma, osećaj nežnog milovanja povetarca, bili su inspiracija za oblikovanje ove priče o modernoj mladi. Suptilne siluete, prijatni materijali i funkcionalnost prate svaki model pružajući ženi osećaj sigurnosti i posebnosti koji će uz osmeh obeležiti njene najsrećnije trenutke.

IMG_7635.JPG
Danilo and Sharon Studii/� 2024 Danilo and Sharon, all rights reserved. 

IMG_7664.JPG
Danilo and Sharon Studii/� 2024 Danilo and Sharon, all rights reserved. 

Bridal kolekcija dostupna je u P1 concept store-u, u Beogradu.

Više fotografija možete pogledati u galeriji u nastavku.

Foto: Danilo&Sharon
Model: YV / J’S management
Kosa: Maja Stanišić
Šminka: Jovana Marković

Danilo and Sharon Studii/� 2024 Danilo and Sharon, all rights reserved. Pogledajte elegantne i sofisticirane venčanice naše modne dizajnerke.

Izvor: ELLE/N.K.