Modna kuća Chloé je predstavila kampanju za zimu 2024 - ona za jesen, snimljena na pariskim ulicama, predstavljena je početkom leta. Nastavak iste kolekcije donosi akcenat na novi set odeće koja je deo jedne od najvrelijih kolekcija za novu sezonu, boho chic debitantske kolekcije Chemene Kamali koja je oduševila već na prvi pogled. Pored revije prikazane proleća, u atraktivnim komadima uživalo se i kroz letnje događaje na kojima su Sydney Sweeney, Siena Miller, Suki Waterhouse i Daisy Edgar-Jones oduzimale dah u lepršavoj, romantičnoj modi.

Zaštitno lice zimske kampanje je Kaia Gerber, koja je sa odabranim modelima kao što su Rianne Van Rompaey, Yar Aguer, Rosalieke Fuchs i Diane Chiu zabljesnula na fotografijama koje potpisuje David Sims, te utelovile suštinu Chloé žene, uvek autentične i samouverene.

1920x2100-MD-2.jpg
Chloe 

Kinematografski portreti Davida Simsa prikazuju Chloé ženu koja podseća koliko je privlačan i nosiv svet u kojem žive prozračne bluze, svilene haljine s volanima, topovi od prozirne čipke i impresivni kožni ogrtači. Zanimljiv je i komentar modnih urednika WWD-a koji su ocenili kako je dizajnerka rođena u Nemačkoj napravila sjajan posao sa tom revijom, "hvatajući sunčanu nonšalantnost, prirodnu ženstvenost i mladalački elan brenda, dok je takođe ubrizgala nešto od razigranosti koju je Karl Lagerfeld koristio tokom svoja dva mandata koja su definisala brend."

"Ovim slikama sam želela da uhvatim filmsku intimu", istakla je Chemena Kamali. "Chloé žena je u središtu, njena aura, direktan pogled i ličnost uvlače vas u večni Chloé trenutak". Ovaj deo kolekcije dostupan je u prodaji, a mi s nestrpljenjem iščekujemo novu reviju koja je zakazana za 26. septembar u sklopu pariske Nedelje mode.