ELLE Srbija je najčitaniji modni magazin kako u Srbiji, tako i širom sveta, a pored mode, svakog 22. u mesecu donosimo različit spektar tema za osvešćenu, savremenu ženu: aktivističkih, beauty, lifestyle, dekor, i sl.

Ukoliko želite da vam svaki broj stiže na kućnu adresu, pretplatite se za samo 3.190 RSD, a na poklon ćete dobiti heroja hidratacije - The Body Shop Shea Body Butter. Sve informacije na tel: +381 11 63 57 268 ili e-mail: pretplata@mondo.rs.

O poklonu

Uživajte u najpoznatijem proizvodu The Body Shop – Shea Body Butter. Zaštitite i negujte izrazito suvu kožu kao nikada pre sa novom i poboljšanom formulom, sada napravljenom od 97 odsto sastojaka prirodnog porekla. Obogaćen ručno izrađenim Community Fair Trade shea puterom iz Gane i organskim babassu uljem iz Brazila, ovaj hidratantni puter za telo pruža 96 sati intenzivne nege, ostavljajući vašu kožu mekom, glatkom i blistavom. Njegova neodoljiva tekstura i dugotrajni efekti osvojili su srca miliona korisnika širom sveta, čineći ga najvoljenijim proizvodom The Body Shop brenda. Uz to, Shea Body Butter dolazi u reciklabilnom pakovanju sa aluminijumskim poklopcem i ambalažom napravljenom od 100 odsto reciklirane plastike, uključujući Community Fair Trade plastiku iz Indije.