JENNIFER LOPEZ DONOSI UPEČATLJIV TREND PROLEĆA: Rolka haljinom pokazala styling bez greške, a evo kako je kombinuje

Modna metropola. New York je ovih dana upotpunjen fenomenalnim modnim izborima Jennifer Lopez.

Profimedia

Jennifer Lopez se trenutno nalazi u New Yorku gde se ozbiljno posvetila promociji novog filma u kom igra glavnu ulogu "Marry me", a posebnu pažnju privlači sjajnim stajlinzima koji odišu snažnim bojama, upečatljivim printovima i ženstvenim krojevima.

Otkako je stigla u New York, teško je izdvojiti najbolji styling Jennifer Lopez, ali se za ovaj poslednji svakako može reći da je bez greške.

U svakoj kombinaciji naglasak je na ženstvenosti i eleganciji, s dozom svog pečata. U poslednje vreme naročito je okrenuta kombinacijama koje su saćinjene od snažnih boja i dominantnih dezena.

Poslednja u nizu bila je kombinacija zelenog kaputa i zeleno-žute haljine kojom je oduševila brojne modne kritičare.

Profimedia 

Teško zanemarljiv izgled sastojao se od Del Coreovog smaragdnozelenog kaputa koji je krasi zanimljiv dizajn dvostrukih rukava i predimenzionirani revera.

Kaput stegnut kaišem u struku otkrivao je cvetnu rolka haljinu u kombinaciji zelene, žute i bele boje. Upravo ovom haljinom je JLo najavila trend upečatljivih dezena za proleće.

Kombinaciju je upotpunila minđušama u obliku cveća, elegantnim sunčanim naočarama četvrtastog modela, a u ruci je nosila tamnozelenu torbicu od krokodilske kože.

Profimedia 

Kako bi ostala u domenu sklapanja 3 boje, odabrala je Tom Ford bele salonke špicastog vrha, koje je krasio i pozlaćeni lanac na prednjem delu.

Razlog zbog kog volimo stil Džej Lo od kada se pojavila na sceni leži u tome da je najvažnije svakom stajlingu dati lični pečat i ne voditi se slepo modnim pravilima.