ZENDAYA JE NOVA LOUIS VUITTON AMBASADORKA: Pogledajte kampanju za omiljenu liniju torbica, snimljenu na jugu Francuske

Zvezda 'Euphorie' najnovije zaštitno lice luksuznog brenda.

Louis Vuitton

Prošlog meseca na pariskoj reviji Louisa Vuittona jedna od gošći u prvom redu bila je Zendaya. I kako se sada može zaključiti nije to bilo klasično celebrity gostovanje već tiha najava važne saradnje jer je Louis Vuitton upravo predstavio Zendayu kao zaštitno lice kuće.

Louis Vuitton 

Sa Zendayom u glavnoj ulozi predstavljena je Louis Vuitton kampanja za torbice linije Capucines, lansirana 2013. godine. Linija je dobila ime po Rue Neuve-des-Capucines, ulici u kojoj je Louis Vuitton prerezao vrpcu svog prvog prostora 1854. godine, a ove torbice odlikuje što su izrađene od taurillon kože i nude nenametljivu eleganciju i svestranost u stilu nošenja.

Louis Vuitton 

Zendaya se u videu kampanje, snimljene na jugu Francuske, a koju potpisuju Mert i Marcus, pojavljuje u prvom planu ispred modernističke vile E-1027 u Roquebrune-Cap-Martinu, kuće koju je dizajnirala modernistička arhitektica i industrijska dizajnerka, slavna Eileen Gray.

"Određena sanjivim izgledom Azurne obale, Zendaya pozira u idiličnom nizu snažnih, definisanih slika, s nizom Capucines modela, uključujući minijaturni Capucines BB. Od terase do balkona i krova, nagrađivana glumica prožima kampanju i Capucines svežom, ali senzualnom gracioznošću."istaknuto je u zvaničnom saopštenju.

Louis Vuitton 

Torbice Capucines, koje brend opisuje kao onu koja simbolizuje suštinu Louisa Vuittona, njegovu potragu za izvrsnošću, kreativnošću i umećem, dostupne su od 20. aprila.