Kao i joga, AcroYoga ima mnogobrojne povoljne efekte na ljudsko telo, i odlična je osnova za bilo koju akrobatsku praksu, jer na bezbedan način uvodi polaznike u svet akrobatike, balansa i obnutih položaja.

Kao i u klasičnoj jogi, i u akro-jogi postoje baze, osnovne figure koje izvodi par, ali se često kombinuju i figure od 3 i više osoba. Ovu zanimljivu podkategoriju klasične joge mahom su proslavili parovi, među kojima su najpoznatiji supražnici Briohny Smyth i Dice Iida-Klein koji u Los Anđelesu drži časove joge i acroyoge u okviru fitnes centra Bryce Yoga.

Brionhy i Dice su prvi put na sebe skrenuli pažnju kada su snimili F A N T A S T I Č A N video za Equinox, pre 3 godine.

"Upoznali smo se slučajno na času joge. Do tada oboje smo imali po nekoliko polaznika koji su nam govorili da slično držimo časove što nas je zaintrigiralo i podstaklo da se upoznamo."

Nakon venčanja par je nastavio da praktikuje jogu i da zajedno demonstrira acroyogu i to u stilu Cirque du Soleil cirkusa koja zahteva neverovatnu snagu, koncentraciju i poverenje partnera zbog mnogobrojnih i vrlo kompleksnih podizanja i balansiranja. 

"Partnerska joga nije samo sjajna fizička vežba već i odlična aktivnost za par u kojoj jedan partner može da se osloni na drugog. Takođe je sjajan test za poverenje koje delite međusobno, ali i prema sebi. Ukratko: dva uma i tela su bolje nego jedan. "

A tek da vidite koliko seksepila, erotike i senzualnosti ona poseduje?! O tome bolje da ne pričamo! Najbolje je da pogledate: