Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šta nam donosi vladavina Škorpije: Dramatične promene na polju ljubavi

Spremite se za velike promenu na polju ljubavi koje će desiti tokom novembra...

  Izvor: Foto: Profimedia

Što smo istrajniji i ambiciozniji zahvaljujući Plutonu koji je u Jarcu i Marsu u Devici ostvarićemo i nešto što nismo pretpostavili da možemo (sada i više i bolje nego u drugim periodima).

Energija Škorpije se nadopunjuje i prožima sa energijom Jarca, što vodi ka uspehu i napretku Device; Mars je tu da bi se radom postigle konkretne stvari. Zahvaljujući dobroj organizaciji, redu, disciplini, jakoj koncentraciji, većoj izdržljivost i upornosti u ovom periodu se može doći do uspeha, do krajnjeg cilja, nečega čemu težimo!

Od 12. novembra 2015. godine Mars ulazi u Vagu, znak partnerstva, gde će ga dočekati Venera, koja je tu od 8. novembra, a to donosi promene. U ovom periodu može doći do značajnih ljubavnih događanja (dešavanja u partnerstvu bilo poslovnom bilo bračnom).

Mars u Vagi je pod uticajem Venere

Lepota, finoća i šarm privućiće druge, pleniti i zavoditi. Vreme će doneti usaglašenost u vezi ili braku, naročito ako smo taktični i tolerantni i ako smo spremni da se uskladimo sa drugima.

Sada je dobro da se u vezama ne insistira na nečemu svome, već na nečemu što je NAŠE i zajedničko.

Posebno je povoljno vreme da se uđe u neke trajne veze (ili brak) kada Venera u Vagi bude u sekstilu sa Saturnom oko 11 - 16. novembra. Venera i Saturn u aspektu dovode do trajnosti i stabilnosti u ljubavi. Ujedno, mlad Mesec će biti u Škorpiji u sekstilu sa Jupiterom u Devici... Ovo je dobro vreme za poboljšanja.

Evo povoljne prilike naročito vodenim i zemljanim znacima!

Sada je važno da budemo aktivni i da šansu koja se na nekom planu pojavi iskoristimo za poboljšanje. To će posebno povoljno osetiti Device koje imaju Sunce ili podznak oko 18. stepena u Devici, kao i Škorpije kojima je tih dana rođendan (pet dana pre i pet dana posle toga) u narednih 29 dana.

Promene sa mladim Mesecom u Škorpiji su te koje donose veće preokrete i povoljne transformacije, regeneraciju, a nekima i izlečenje ako se započne neki novi tretman. Mlad Mesec biće u konjukciji sa Merkurom u Škorpiji što dovodi i do promena koje su vezane za komunikaciju ili informacije koje prate promene.

Novine koje započinjete od 11. novembra (kada je mlad Mesec) dočekajte sa jakom, intenzivnom željom da vam donesu nešto bolje! Dobro je zalagati se za novine zajedničkim snagama, udruženi sa nekim.

U ovom slučaju najbolje sa nekim koga volite, sa kim imate želju da se uskladite, da plešete ljubavni ples, jer su i Mars i Venera u Vagi. Dopustite da ljubav bude ta koja će biti najveći pokretač za dobre promene!

Budite pažljivi oko 21. oktobra kada Venera u Vagi bude bila u kvadratu sa Plutonom.

Ne dozvolite da vas ponese ljubomora i da dođe do ljubavnih / bračnih konflikata, posebno ako imate podznak u Ovnu ili Vagi. To bi moglo da uzdrma vašu vezu ako se prepustite negativnim emocijama i uđete u konflikt. To je vreme kada može doći i do većih preokreta i promena u ljubavi, kada vas ljubav menja. Neki će osećati pritisak partnera koji kao da nastoji da dominira. Samo ako ste jako spretni i umete dobro da balansirate, da smireno i diplomatski izbegavate tenziju i sukob, onda ćete prevazići kratkotrajnu krizu.

Merkur je od 1. novembra u Škorpiji i tada je dobro ćutati i ne provocirati drugu stranu da ne bi došlo do konflikta i rasprava (koje su vrlo moguće dok je Merkur u Škorpiji); ipak, tada se insistira na svom stavu...

U periodu dok je Merkur u Škorpiji u povoljnim aspektima oko 4 - 7. novembra komunikacija će teći lakše, jer je Merkur u trigonu sa Neptunom. To pomaže da osetite šta treba da kažete, a šta možda prećutite ili da se bolje razumete sa drugima...

Oko 9. i 10. novembra Merkur će biti u sekstilu sa Plutonom i tada možete snagom svojih misli ili reči delovati na druge! Ovo je povoljno vreme i za promene u komunikaciji, promene u načinu razmišljanja... Povoljno je vreme i za dogovore, posebno one koje se tiču većih finansija.

Izuzetno dobra i uspešna komunikacija ili dogovori mogu da se dogode oko 12. i 13. novembra kada je Merkur u sekstilu sa Jupiterom u Devici. Ovo je dobro za poslovno-finansijske dogovore, za neka ispitivanja, istraživanja... Možete uspešno rešavati i pitanja vezana za finansijsku pomoć, podršku od drugih u ovom periodu i slično.

Ovo vreme je najznačajnije za one koji su rođeni u znaku Škorpije (ili za one kojiima je Škorpija podznak).

Ako vam je podznak u Škorpiji, ovo će biti veoma dinamičan i živ period, kada će ishod događanja zavisiti od vas i vaše volje, ali i od komunikacije, izražavanja i znanja, informacija kojima raspolažete, jer će i Merkur biti veći deo ovog perioda u vašoj prvoj kući.

Prihvatite promene koje vam dolaze, a koje vam mogu (ako budete spremni na novine) da vam donesu nešto dobro od 11. novembra. To je vreme kada je dobro da menjate sebe!

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

izvor: lovesensa.rs

Zapratite ELLE na Viberu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>> http: //www.viber.com/ellesrbija

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity