Iako je godinama važio za beskrupuloznog holivudskog zavodnika, poznatog glumca i režisera Georga Clooneya je uspela da smiri i ukroti samo jedna dama, poznata advokatica Amal Alamuddin (danas Clooney). 

Kada je objavljen datum venčanja ovog para, vest je odjeknula celim svetom i niko nije mogao da pretpostavi da će tako brzo njihova veza biti krunisana brakom.

I od tada, ovaj nekadašnji srcolomac je počeo otvoreno da priča o svojoj ljubavi koju gaji prema Amal, te je nedavno priznao da mu je trebalo čak pola sata da je ubedi da se uda za njega!

I zaista, njihova ljubav se smatra posebnom, jer George bez ustezanja hvali svoju suprugu, uvek ističe njene kvalitete i otkriva kako ga ona svakodnevno ispunjava.

U nastavku vam donosimo najlepše izjave koje je George rekao o svojoj supruzi Amal:

O tome kako se Amal navikla na reflektore: Ona se odlično snalazi u tome. Mislim da to nije baš tako jednostavno, kao što se čini. 

O njegovom divljenju prema Amal: Ona je neko sa kim uživam da provodim svaki munut, i ponosan sam da budem pored nje, da gledam divne stvari koje radi. 

O njima kao moćnom paru: Ne smatram nas moćnim parom, zato što ne znam šta to znači. Za mene, moćan par bi mogli da budu... Bill i Hillary. Mislim da smo nas dvoje samo par koji izaziva veliko interesovanje ljudi širom sveta. Ne doživljavam to kao moć.

O veridbi: Veoma brzo sam znao da želim da provedem ostatak života sa Amal (ali) mi nikada nismo pričali o tome, pa to nije izgledalo kao “ Hej, možda bi mogli da se venčamo“. Zapravo, ja sam se samo spustio ispred nje držeći u ruci prsten. I ona je ostala zatečena i samo je uspela da kaže: "O moj Bože." To je bilo totalno neočekivano. Tako sam nakon pola sata konačno rekao: "Slušaj, ja imam 52 godine i bio sam na kolenima oko 28 minuta, pa moram da dobijem odgovor, ili ću uskoro da iščačim kukove." 

Foto: Instagram / hellomagus

Pročitajte na drugoj strani preostale izjave slavnog glumca o Amal...

PageBreak

O zabavljanju sa Amal: Znao sam kada sam je sreo da je ona izvanredna. Pitao sam se da li uopšte imam šansu da izlazim sa njom. Prvo smo bili prijatelji neko vreme, i srećom ona je rekla da.

O tome zašto se zaljubio u Amal: Ona je neverovatno ljudsko biće. I ona je veoma brižna i iskreno jedna od najpametnijih osoba koje sam ikada upoznao. Takođe, ona ima odličan smisao za humor. Postoji bezbroj razloga zašto sam se zaljubio u nju.

O njenom stilu: Ona je fenomenalna, zato što je uvek- od dana kada sam je sreo- ona je imala ovaj lud, ekcentričan, ali zabavan smisao za modu. Nekad se pitam kako ona to uspeva dok ima 11 slučaja na kojima radi, predaje u Columbiji, i idalje ima stav poput "Želim da nosim ovu haljinu." To je ludo. ali je u isto vreme fascinantno gledati, zato što Amal zaista ima dobar ukus.

O vremenu kada su razdvojeni: Kada smo razdvojeni koristimo aplikaciju FaceTime. Inače, mi provodimo dosta vremena zajedno i trudimo se da nemamo velike periode razdvojenosti. Mi se odlično uklapamo, pa između mog posla i njenog, i svih ovaveza koje imamo, organizujemo naše vreme.  

Foto: Instagram / usweekly

O tome kako ga je brak promenio: Mnogo sam srećnija osoba i mi imamo mnogo srećan život. Uživamo u gotovo istim stvarima, i ja zaista uživam u projektima na kojima ona radi, pre svega zato što imaju veliki značaj i važnost. 

O prednostima pronalska one prave: Imam nekoga sa kim mogu da pričam o bilo čemu, i nekoga o kome brinem više nego što sam ikada brinuo o bilo kome. 

O tome kako usklađuju obaveze: Naša jedina obaveza je da budemo svesni naših rasporeda. Naš dogovor je da ne smemo biti više od jedne nedelje razdvojeni. To za sada odlično fukncioniše. 

O raspravama: Jedini način na koji rešavamo bilo šta je obaranje ruku. To je moja jedina šansa da je pobedim, zato što ako bi to bila intelektualna borba, sigurno bih izgubio. Ona je najpametnija osoba u porodici. 

Foto: Instagram / estilocomdende

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/ellesrbija/