Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Horoskop za vreme vladavine Raka: Šta nas čeka do 22. jula 2017?

Saznajte šta vam predviđaju zvezde u periodu vladavine horoskopskog znaka Raka, šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje...

 Izvor: foto: Instagram / marilynmonroe

Ovan

Posao

Napeti aspekti iz vašeg četvrtog polja, odnosno konjunkcija Sunca sa Marsom koja će se desiti tokom ovog perioda, naglašavaju neharmonične odnose sa autoritetima i duboku potrebu za promenom na poslovnom planu. Ova dešavanja biće aktuelna tokom faze mladog Meseca u znaku Raka, 24. juna, kada započinje ciklus koji donosi ubrzane promene po pitanju karijere. Bez obzira na uspone i padove, neophodno je da se tokom prve polovine jula potpuno usredsredite na rešavanje poslovnih problema da biste kraj perioda dočekali zadovoljni. Od 6. jula, zahvaljujući tranzitu Merkura kroz trigonski znak Lava i boljoj komunikaciji sa saradnicima i poslovnim partnerima, imaćete bolji uvid u aktuelna dešavanja na poslu. Ulaskom Venere u znak Blizanaca, 5. jula, aspekti dobijaju na snazi, pa slobodno možete da se upustite u nove projekte. Posle 6. jula, planeta Jupiter vam daje snagu da se izborite sa svim problemima.

Ljubav

Iako Venera u drugom polju više asocira na novac, ona je ipak vladar vašeg sedmog polja, a budući da je u sekstilu sa Marsom, očekujte tenzije na ljubavnom planu. Novi izazovi u vidu osoba zainteresovanih za vas i obrnuto probudiće u vama uspavane emocije i potisnuta maštanja. Ako ste u već u dugoj vezi, to bi moglo da naruši vaše skladne odnose, a mogući su i problemi u kući i porodici. Ukoliko želite da izbegnete sukobe i razmirice, obuzdajte emocije i potrudite se da smirite situaciju, naročito posle 5. jula, kada Venera uđe u Blizance i krene u trigon sa Jupiterom. Ako ste mladi i slobodni, od gore navedenog datuma očekujte novu romansu. Učinite sve što je potrebno da uveličate zajedničko zadovoljstvo i sreću. Zauzetima slede izazovi koji bi mogli da poljuljaju vezu i ugroze postojeće planove.

Zdravlje

Pazite da ne istegnete ligament na zglobu ruke ili noge. Tokom celog perioda, moguće su glavobolje, virusne infekcije, nagle upale i povrede. Ojačajte imunitet i budite oprezni u saobraćaju.

Bik

Posao

Period počinje konjunkcijom Venere i Meseca u vašem znaku koja najavljuje uspešna dešavanja na poslovnom i finansijskom planu. To, međutim, ne znači da će vam neka nova unosna prilika za posao pasti s neba, nego da možete da očekujete uspeh ukoliko već nešto radite ili stvarate. Imate dobre polazne pretpostavke, naročito kada se rešavaju važni poslovno-finansijski interesi, ali vam nedostaje strpljenje. Važno je da pažljivo procenite situaciju i da napravite dobar izbor tokom navedenog perioda. Prelazak Venere u znak Blizanaca i vaše polje novca nagoveštava brzu realizaciju planova i solidne prihode. Vodite računa o troškovima i tokom celog perioda budite vrlo štedljiviji. Dva dana pred kraja perioda vladavine Raka, Mars prelazi u vaše četvrto polje i nagoveštava neka bitna dešavanja vezana za porodicu i u isto vreme signalizira da se neke stvari na poslu naglo dovode u pitanje, pa situacija zahteva dodatni oprez.

Ljubav

Mlad Mesec, u sadejstvu sa Mekurom, koji simbolizuje komunikaciju, kao i s Marsom, koji donosi teške i nezgodne reči, ukazuju na neizbežan verbalni sukob sa partnerom zbog nekoga ili nečega, ne tako bitnog. Bilo kako bilo, tokom celog boravka Marsa u Raku možete da očekujete različite nesporazume u ljubavnom i partnerskom odnosu. Nema potrebe da se se previše trudite da sačuvate odnos koji nema stabilan temelj ili da čeznete za nečim što ste mogli, a niste ostvarili, jer dalji razvoj događaja poprilično olakšava situaciju i umesto sukoba donosi konstruktivne dogovore. Važno je da izvučete pouku iz problematičnih dešavanja u zajedničkom životu i da bez opterećenja nastavite dalje. Sekstil Venere sa nabrojanim planetama u Raku ukazuje na uspešno balansiranje između više mogućnosti.

Zdravlje

Ako osećate bilo kakve tegobe, zakažite lekarski pregled na vreme. Obratite pažnju na prevenciju. Jupiter u šestom polju ukazuje na hronične probleme. Ako klasična medicina ne pomaže, isprobajte alternativne metode.

Blizanci

Posao

Na samom početku vladavine Raka, Merkur, vaš vladar, koji simbolizuje dvoumljenje i neopredeljenost, trpi pritisak opozicije sa Saturnom, pa ne može da ispolji svoje dobre osobine do kraja. Srećom, već posle nekoliko dana i pojave mladog Meseca, 24. juna, situacija se popravlja, a vi ćete lakše ostvarivati svoje ciljeve. Tri planete u polju novca ukazuju na mogućnost uvećanja prihoda, ali i na nesklad između želja i mogućnosti. Izbor povoljnih situacija trebalo bi da procenjujete na osnovu kriterijuma vrednosti ili isplativnosti. I naravno, najvažnije je da dobro procenite koliko je neki cilj realan. Ipak, uprkos nekim nepovoljnim okolnostima, ceo period će biti bolji od ranijih, pa ćete konačno biti u prilici da poboljšate svoju finansijsku situaciju, zahvaljujući pozitivnom uticaju Merkura u polju novca. Prelaskom Venere u Blizance, stvari dobijaju na kvalitetu, te je od 5. jula vrlo moguć niz novih ponuda vezanih za posao.

Ljubav

Venera u dvanaestom polju na početku perioda donosi brojne mogućnosti za nove veze i avanture, ali bitno je da znate šta radite i da sačuvate kontrolu nad svojim životom. Venera je jako postavljena samim tim što je u svom domicilu te su šanse za promene velike, kako do 5. jula, tako i kasnije, kada pređe u vaše prvo polje. Naprosto, splet okolnosti će biti takav da morate da donesete neku važnu odluku. Ulaskom u znak Blizanaca, Venera se gradi opoziciju prema Saturnu, te nema ni mnogo igre, već se moraju naći ozbiljna rešenja. Ako ste mladi ili slobodni, mogući su novi kontakti i poznanstvo sa zauzetom osobom, što u ovom trenutku nije najbolje rešenje. Jer, vaša tajna romansa lako može postati javna, već nakon 5. jula. Iz tog razloga, najbolje je da se uzdržite od avantura sve dok Venera ne pređe u Blizance, jer tada pravi trigon sa Jupiterom, vladarem vašeg polja partnerstva, te ublažava nezgodno postavljenog Saturna u sedmom polju.

Zdravlje

Obratite se lekaru čim primetite i najmanji znak problema. Moguće tegobe u predelu grudnog koša. Kontrolišite pritisak.

Rak

Posao

Mars u vašem znaku, kome se pridružuju Sunce i Merkur, ukazuju na burna i iscrpljujuća dešavanja na poslovnom planu, a moguće su i nagle promene vezane za posao. Imate dovoljno energije i ozbiljnu nameru da poboljšate svoj poslovni, materijalni ili ukupni status, ali period pred vama je obeležen fazom mladog Meseca na samom početku, tačnije od 24. juna, što ukazuje na nestabilnost. Iz tog razloga, bilo bi bolje da se tokom ove faze primirite i da neke krupnije odluke odložite za kasnije. Tek od 5. jula, kada Venera ulaskom u znak Blizanaca napravi trigon sa Jupiterom, bićete u prilici da jasno sagledate situaciju i da sumirate šta ste propustili. No, kako je Venera u istom periodu postavljena opozitno prema Saturnu, neophodan je oprez uz pažljivo analiziranje situacije. S druge strane ulaskom planete Merkur u znak Lava, odnosno vaše polje novca, 6. jula, počinje konkretna realizacija naplata i uvećanje prihoda. Računajte na sitnije, ali brojne iznose i realizacije u ratama.

Ljubav

Mars u vašem znaku daje vam više nego potrebnu energiju da se uhvatite ukoštac sa problemima i dešavanjima u emotivnom životu. Zbog pogrešnih izjava ili nepromišljenih postupaka, koje donosi nepovoljan aspekt Merkura, mogući su konflikti bez realnog povoda i teranje inata. Ukoliko ste u vezi, spoj ova dva aspekta nikako nije dobar jer će vas dovesti u situaciju da stalno morate da opravdavate svoje postupke. Pun Mesec u vašem sedmom polju, 9. jula, dodatno komplikuje stvari, te može dovesti i do raskida i promene statusa. Nema potrebe da forsirate emotivno rivalstvo ili lično dokazivanje u odnosu partnerom, niti da se dodatno ističete, ma koliko vas Mars navodio na napadno ponašanje. Mladi ili slobodni pripadnici znaka mogu nesmetano da koriste trenutne prednosti koje im nude planete. Moguća nova ljubavna romansa.

Zdravlje

Saturn u polju bolesti ukazuje na mogućnost aktiviranja hroničnih tegoba. Obratite pažnju na tegobe sa kostima. Povećajte unos vitamina, ako je potrebno, promenite način ishrane i unosite dovoljno tečnosti.

Lav

Posao

Planove menjate iz časa u čas i uživate da svojim neobičnim ponašanjem iznenađujete okolinu, na šta ukazuje grupisanje planeta u vašem dvanestom polju. Ali dok vi spremate svoje planove i drugi to čine, trudeći se da vam doskoče i ometu vaše naume. Stoga, budite oprezni i pazite šta kome pričate. Dok Venera boravi u znaku Bika, vašem desetom polju, moguće su promene koje donose napredovanje i promenu statusa, a period vaše tihe dominacije potrajaće do 5. jula. Slobodno se aktivirajte na nekoliko strana, jer u navedenom periodu Venera, a potom i Merkur, posle 6. jula, ulaskom u vaš znak, potenciraju mnogo prilika, ideja, dogovora i svega ostalog što će učiniti poslovni život boljim i bogatijim. Uprkos povremenim oscilacijama, očekujte pozitivne rezultate. Nemojte dozvoliti da vas uznemiravaju neka sporedna dešavanja, koncentrišite se na svoje ciljeve i aktivno pratite trend novih događaja. Povedite računa da nekom brzopletom akcijom, ili naglim gestom ne dovedete u pitanje podršku prijatelja.

Ljubav

Svaka neopreznost, posebno u komunikaciji, kada Merkur uđe u vaš znak izneće stvari na videlo. Ukoliko vas muči dilema o paralelnoj ljubavnoj vezi, morate znati da je u ovom periodu stvar vrlo komplikovana, te da lako može doći do skandaloznih situacija. Venera u polju posla sve do 5. jula naglašava izazove na radnom mestu, a odmah nakon toga, moguće je da neka osoba sa kojom vas povezuje prijateljstvo bude zainteresovana za nešto više. Ako ste mladi ili slobodni, vašu emotivnu pažnju privlače različite osobe, što je sasvim normalno u ovom periodu. Sa svakom od njim možete ostvariti deo svojih interesovanja ili deliti svoje ideje, ali teško ćete se uklopiti na duže staze. Možda još niste sigurni šta stvarno želite i ne prepoznajete jasan signal, ali nemojte odustajati od svojih iskrenih namera.

Zdravlje

Dosta ste iscrpljeni tokom ovog perioda, pa vam je neophodan oporavak. Prestanite da mislite o događanjima iz prošlosti, jer vam to bespotrebno podiže nivo stresa. Povedite računa o ishrani.

Devica

Posao

Mlad Mesec u sinergiji sa Merkurom, 24. juna donosi nove mogućnosti vezane za posao i promene u karijeri, ali uz mogućnost naglih i nepredvidivih dešavanja. Sposobnost dobrog zapažanja i veština brzog prilagođavanja u novim uslovima predstavlja uvek vaš glavni adut u odnosu na poslovne konkurente, ali se sada ne možete osloniti na to, već do 5. jula i ulaska Venere u polje karijere morate biti oprezni. Uz dobar plan i pametnu kalkulaciju, moguće je da iskoristite poziciju Jupitera u drugom polju, te da na neki način profitirate od svega što ste započeli u prethodnom periodu. No, sa ovom pozicijom Jupitera morate biti oprezni, jer on uvek ukazuje na manjak smisla za detalje, pa uz navedene aspekte Merkura, sve dok je u Raku, možete imati ozbiljne previde u proceni. Prelaskom Merkura u znak Lava, počev od 6. jula, uz dobar aspekt sa Jupiterom i Venerom, očekujte bolje finansijske i poslovne rezultate.

Ljubav

Ulaskom Venere u znak Blizanaca, u vaše polje posla, aktiviraju se aspekti emocija što će svakako doneti konfuziju i nerazumevanje pravih ciljeva i namera osobe zainteresovane za vas ili vaših namera u odnosu na osobu koja vas interesuje. Kako se Venera povezuje trigonom sa Jupiterom, posle 5. jula možete da se nadate poboljšanju situacije na ljubavnom planu. Uspećete da prevaziđete nesporazume sa partnerom i da na jakim temeljima gradite stabilnu i čvrstu vezu. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas brojni susreti i zanimljiva poznanstva, posebno u periodu do 5. jula, tokom trigona Venere sa Jupiterom. Ovaj aspekt je izuzetno povoljan za započinjanje romantičnih veza na duže staze, pa čak i povremene i površne odnose često pretvara u nešto ozbiljnije.

Zdravlje

Nesanicu i stres zbog posla dodatno uvećava Merkur koji ulazi u vaše dvanaesto polje i unosi nemir. Pazite na ishranu, izbegavajte slatkiše i masnu hranu.

Za ostale znakove pročitajte astro prognozu na sledećoj stranici:

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity