Osobe rođene u znaku Škorpije otvorene su za nove ideje, maštovite su, inteligentne i hrabre. I slavna Anna Wintour, urednica Voguea, rođena je upravo u ovom vodenom znaku, a već godinama uspešno diktira modne trendove. 

Robbie Myers, Calvin Klein, Zac Posen, Emilio Pucci, Alexa Chung, samo su neki od mnogih urednika, dizajnera i ikona stila koji su rođeni u znaku Škorpije. Ti ljudi su uspešni, snažni, kultni i razlog njihove uspešnosti nije samo slučajnost kao što se čini, tvrdi astrolog Susan Miller. U znaku je rođeno najviše uspešnih preduzetnika. Oni su sposobni da posao povežu s umetnošću.

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku stvarno razumeju šta je potrebno kako bi doneli kreativne ideje do tržišta, objasnila je Susan Miller.

Takođe su marljivi, odlučni i energični radnici koji ne odustaju u ostvarenju svojih ciljeva. Uz to, odlikuje ih istraživački duh. U svetu modnih časopisa to znači predstavljanje odličnih proizvoda na pristupačan način.

Škorpija nikada neće pokazati lep predmet koji ne može da se kupi. On će pokazati proizvod koji će biti dovoljno praktičan kako bi ga čitatelj poželeo da kupi i učiniće sve što je u njegovoj moći kako bi bio siguran da je taj proizvod na raspolaganju.

Drugi razlog zašto je Škorpija toliko uspešna u modnoj industriji je diskrecija. 

Oni su direktno uključeni u puno poslovnih strategija i odlaze na sastanke sa širokim rasponom dizajnera s kojima sarađuju i znaju dosta toga o svakom dizajneru, tako da je to verojatno jedan od razloga njihovog neverojatnog uspeha, tvrdi Miller.

Neki od vrlo uspešnih ličnosti u ovom znaku u modnoj industriji su perfekcionisti koji teže tome da svojim delovanjem menjaju živote ljudi. Imaju afinitet za modu, prefinjenost i eleganciju koja je u skladu s potrebom da ostanu verni svome stilu.

Pripadnici ovoga znaka privlače pažnju gde god da se pojave. Kada odaberu jedan stil, on mora savršeno da im odgovara. Škorpije su vrlo intuitivni i njihov stil je odraz njihove ličnosti. Žele da privuku pozornost jedino zbog elegancije, ističe Susan Miller.

Astrolog prognozira za Škorpije u sledećoj godini razne oblike saradnje i druženja. Ovaj horoskopski znak je bez sumnje predodređen za uspeh u modnoj industriji, barem tako kažu zvezde.

Izvor: Zadovoljna

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/