Nije tajna da je američka glumica Gwyneth Paltrow na vrhu liste najomrženijih osoba u Holivuduu, a taj status je zaslužila svojim pretencioznim izjavama i životnim lekcijama koje nesebično deli s nama "običnim ljudima".

Jedna je od zvezda koja je postala meta kritika zbog svojih postupaka, a ne posebnih zahteva, a reputacija je uspela da zaseni njen glumački talent. Ali, da li je ova glumica zaista snishodljivi snob ili samo užasno neshvaćena? 

Pročitajte neke od njenih najpopularnijih izjava i sami prosudite.

1. Njena deca ne jedu ugljene hidrate, a slobodno vreme provode na suncu tako što beru povrće iz bašte

"Moja deca svaki dan provode vreme na suncu, idu na kupanje i beru avokado."- izjavila je jednom prilikom i na sebe navukla bes mnogih majki. Takođe, Gwyn svojoj deci ne dopušta da jedu hleb, pirinač i testeninu jer "ugljeni hidrati nisu dobri za njih". Iako su nutricionisti pobili njene tvrdnje naglasivši kako su deci upravo ugljeni hidrati potrebni za pravilan rast i razvoj, ona ipak misli da zna bolje.

2. Život poput rata

Na konferenciji 2014. godine, Gwyneth je pričala o tome kako se oseća kada na internetu naiđe na ružne komentare o sebi. " Svakodnevno nailazim na komentare o sebi i svojim prijateljima, i mislim da se tu zapravo radi o dehumanizaciji društva. To je iskustvo identično onome u ratu. Prođete kroz tu krvavu, nehumanu havariju i nadate se kako ćete preživeti. Možda jednog dana, kada svi zajedno izađemo iz njega, dosegnemo viši nivo svesti."

3. Sir iz konzerve

"Radije bih pušila krek nego pojela sir iz konzerve" – objasnila je u britanskom talk showu.

4. O važnosti životnog balansa 

"Gledajte, ja koristim isključivo organske proizvode, ali idem na laserske tretmane lepote. To je ono što čini život interesantnim; pronalazak balansa između cigareta i tofua."

5. Majka filmska zvezda

"Imati regularan posao i biti mama ima svoje izazove, ali to svakako nije zahtevno kao kad radite na filmskom setu." – izjavila je i ponovo na sebe navukla bes žena.

6. O halucinacijama usred kanjona u Arizoni

"Nikada to neću zaboraviti. Počela sam da planinarim po crvenim stenama i kao da sam ih čula kako govore:’Ti imaš sve odgovore. Ti si učitelj’. Mislila sam da haluciniram…"

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/