Poznati red carpet fotograf David Fisher fotografisao je mnoge slavne dame prilikom zvaničnih pojavljivanja. 

"Javne ličnosti na crveni tepih dolaze uveliko pripremljene - glamurozna haljina, šminka, osmeh... Obavezno telo smeste u blagi ugao, jedna noga je za nijansu ispred druge, ruke su na kukovima. Bitno je da je glava ispravljena, brada malo podignuta, dok im je pogled uvek usmeren ka objektivu foto-aparata", objašnjava Fisher. 

Na pitanje koje zvezde znaju da poziraju kao od šale, David odgovara:"Beyonce i Tom Cruise. Pevačica uvek izgleda savršeno, dok glumac strpljivo pozira, gleda u objektiv i polako se pomera. Oboje su veoma samouvereni i kontakt sa kamerama i aparatima im nije nepoznat, jer se im je takva priroda posla."

O pametnim trikovima na kojima možemo da izgledamo mršavije, Fisher kaže: "Ugao iz koga slika fotograf je presudan. Lično, volim da slikam u visini očiju, ali ako postavim fotoaparat niže, naravno da subjekti deluju izduženije, samim tim i mršavije."

Svetlost je veoma bitan faktor za dobar izgled na fotografijama: "Dnevna svetlost je uvek odlična za fotografiju. Ja najčešće koristim blic, čak i u dnevnim varijantama, jer oslobađa senke i linije."

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/