Ovan

Ovnovni su implusivni i vrlo temperametni te često "upadaju" u vatru. Upravo zbog toga, očajnički trebaju da nauče da upravljaju svojim besom. Jednako su tvrdoglavi i odvažni kao i njihov vatreni kolege Lav i Strelac, ali za razliku od njih, energija i entuzijazam kod Ovna može u sekundi da se pretvori u eksploziju emocija, reči i dela. Učinite sebi uslugu i uložite u teretanu ili meditaciju, u nešto gde ćete se moći rešiti besa ili ga naučiti kontrolisati.

Bik

Svima oko Bika je jasno da je ispred njih u potpunosti osoba koja voli da kontroliše svoju okolinu do te mere da to nekad ume da izgleda vrlo opsesivno. Njihova upornost, materijalizam i sentimentalnost mogu da spreče ovaj zemljani znak da puste neke stvari koje ih koče, ili da tvrdoglavo brane svoje pravo da ih zauvek zadrže. Postoje neke stvari, poput uspomena i voljenih ljudi, koje Bikovi jednostavno ne mogu prisvojiti ni posedovati, a pokušavajući ih "prisvojiti" samo će se ljudima učiniti neuravnoteženo i nezrelo. Isto tako, verovatno se ništa loše ne bi dogodilo kad bi prestali skupljati toliko bespotrebnih stvari.

Kakvi su ostali znaci otkrijte OVDE.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/