U popularnoj američkoj emisiji "Swipe Sessions" koju producira Tinder - čuvena dejting aplikacija, gošća je nedavno bila Jennifer Lopez.

Pored zanimljivih i duhovitih saveta koje je dala sagovornici u potrazi za idelnim partnerom na Tinderu, izdvojio se onaj o savršenim godinama za ozbiljniiju vezu.

Pogledavši koliko godina ima dečko koji se svideo njenoj sagovornici, Jennifer je prokomentarisala: "Ne. Muškarci pre 33 su beskorisni!"

Njenu izjavu podržala je i psiholog Jane Greer, ekspert za veze.

"Do 30 godine muškarci bi trebalo da su ostvarili određene uspehe i priritete po pitanju karijere, a tako i finansija, što im daje neophodnu stabilnost i sigurnost. Kao rezultat toga dolazi do zrelosti, a ona je opet rezultat postignuća, iskustava i uspeha generalno."

To objašnjava i činjenicu zašto određeni muškarci tokom 20-ih godina prođu kroz nekoliko ozbiljnih i manje ozbiljnih veza da bi i u ranim 30-im sasvim neočekivano (kada su svi već mislili da je u pitanju tip osobe nespremen za vezivanje) odlučili da se ožene i to nakon par meseci veze", objašnjava Jane Greer.

Možete se složiti ili ne, ali sudeći po iskustvu i vezama Jennifer Lopez, prilično smo sigurni da pevačica vrlo dobro zna šta govori.

Uostalom na sledećoj stranici pogledajte snimak emisije i uverite se i sami: 

PageBreak

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/