Ovan

Naći ćete ljubav kada se prestanete bojati predanosti i bliskosti. Naviknuli ste se biti sami – doživljavati nove avanture i raditi sve što želite bez brige za nekog drugog. Dakle, čak i kad nađete sjajnu osobu, nikada se nećete otvoriti, jer se bojite da ćete izgubiti svoj osećaj za sebe i svoj avanturistički duh. Ali čim saznate da se odnosi i neovisnost međusobno ne isključuju, puno lakše ćete pronaći ljubav.

Bik

Naći ćete ljubav kad prestanete pokušavati kontrolirati vlastiti ljubavni život. Vi ste topla osoba i kada volite, volite duboko, ali takođe se bojite pustiti da se stvari dogode. Dobro je imati visoke standarde i očekivati ​​da će vaš budući partner postupati s vama pažljivo i s poštovanjem, ali morate takođe zapamtiti da su svi ipak samo ljudi i da morate biti voljni raditi s partnerom umesto da očekujete da će oni biti besprijekorni svake sekunde u svakom danu.

Blizanci

Naći ćete ljubav kad dopustite sebi da budete potpuno onakvi kakvi jeste ispred osobe s kojom započinjete vezu. Uvek ste mogli privući ljude i upoznati ljude zahvaljujući svojoj dinamičnoj i živoj ličnosti, ali im nikada niste dali priliku da vas upoznaju ispod površine. Kada se počnete otvarati i pokazivati ljudima osetljiviju i ranjivu stranu sebe, tada ćete naći ljubav.

Koje promene ostali znakovi moraju da razmotri ako želi da pronađe LJUBAV, pročitajte OVDE. 

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/