Kada je 2012. godine diplomskom kolekcijom uplovila u svet mode, a godinu dana kasnije održala svoju prvu samostalnu reviju na Fashion weeku, bilo je jasno da će potisnuti zvanje supruge Janka Tipsarevića.

Zahvaljujući predanom radu, njeno ime je danas i te kako cenjeno u modnim krugovima, a ljubavna bajka sa proslavljenim teniserom traje trinaest godina, od toga osam u braku. Dolaskom ćerke Emili na svet pre četiri godine, njihov život dobio je novu dimenziju.

Koliko je teško baviti se modom u Srbiji?

"Svako od nas se bori u svojoj industriji onako kako najbolje zna i može. Uspeh i rezultat dolaze samo onda kada ste maksimalno posvećeni onome što radite, a to sa sobom naravno nosi određenu "težinu". 

Mislite li da se žena sa stilom rađa ili se stil vremenom stiče?

"Stil je nešto što se gradi godinama i nešto što nosite iz kuće. Svakako da okruženje i posao kojim se bavite ima uticaja, ali u vašem stilu se ogleda vaš karakter. Stil govori mnogo o vama, ne samo o tome koliko imate smisla da se prikladno i lepo obučete, već oslikava vaše raspoloženje i stav o sebi i onome što jeste u suštini.

Šta svaka žena mora da ima u svom garderoberu ove jeseni?

"Odlično skrojena odela. Ove sezone je posebno naglašen trend karoa, tako da i ove jeseni pripremam predivna odela sa kariranim motivima. Oversized kaput sa velikom kragnom u kamel i cigla boji su apsolutni trend.

Ostatak teksta pročitajte OVDE.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/