Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veliki ljubavni horoskop za 2019.

Pročitajte šta vam na ljubavnom planu donose zvezde u 2019!

  Izvor: Foto: Profimedia

Ovan

Ove godine ljubavne teme neće vam biti u prvom planu, ali istovremeno vam se u privatnom životu neće događati ništa loše. Planete će se posložiti tako da će vaš fokus interesovanja biti većinom na vašem ličnom razvoju, napredovanju, kako u znanjima, tako i u karijeri.

Bićete čak spremni da malo pustite lične stvari i društvo na stranu i više se posvetite gorespomenutom.

To ne znači da ćete živeti poput pustinjaka, a ako vas ljubav ipak dotakne, biće to na miran i stabilan način. Oni u dužim vezama učvrstiće svoj odnos, a svi ostali provodiće vreme u raznim temama, pa tako i u ljubavnim, ali koje neće iskakati od drugih. Povoljna Venera otvoriće vaše srce za ljubav malo jače od 8. januara do 3. februara, posebno od 21. aprila do 15. maja, opet od 29. jula do 21. avgusta i još od 2. novembra do 26. novembra.

Bik

Najveća promena ove godine biće konačan prelazak Urana u vaš znak 7.3. (nakon što je prošle godine od 16.5. do jeseni „pripremio teren“), a koji treba da prihvatite. To se može manifestovati revolucijom unutar vas samih, sklonošću ka novim i originalnim zahtevima kako prema sebi, tako i prema drugoj strani. U zavisnosti od toga sa kim ste, videćete da li će vas voljena osoba razumeti i prihvatiti vaše povremeno čudno ponašanje.

Iz mirne osobe kakva jeste po prirodi, povremeno će duvati sasvim novi vetrovi. Stabilizaciji toga svega doprineće Saturn iz Jarca, pa je verovatno da ćete menjati svoj lični pristup i svet ipak na uspešan način. Dobra Venera osvetliće vas od 4. februara do 1. marta, posebno od 16. maja do 9. juna, od 22. avgusta do 14. septembra i od 27. novembra do 20. decembra.

Blizanci

Jupiter u vašem prirodnom 7. polju braka i partnerstva verovatno će otvoriti neku lepu priliku za ljubav i zajedništvo. Na vama je da je prepoznate. Blizanci u vezi poboljšaće svoj odnos s voljenom osobom. Ali sve to samo ako budu na život gledali realistično, jer će Neptun u Ribama svako malo stvarati prilike za loše procene i iluzije. Stoga se treba držati činjenica i ovozemaljskog života, pa ćete biti mirniji i zadovoljniji. Naime, romantika bi vas ove godine mogla dovesti u situaciju građenja kula u vazduhu, pa ako bilo s kim planirate zajedničku budućnost, proverite sve realne mogućnosti i tek onda odlučujte i planirajte.

S takvim pristupom ćete uspeti. Venera vam je povoljna od 2. marta do 26. marta, posebno od 10. juna do 3. jula, opet od 15. septembra do 8. oktobra i od 21. decembra do kraja godine.

Rak

Vaši emotivni odnosi i dalje će biti vrlo zahtevni. Saturn i Pluton u opoziciji i u vašoj prirodnoj 7. kući braka svako malo će vas dovoditi u iskušenja u kojim će se tražiti ozbiljnost, zrelost, pametan pristup i odgovor na pitanje koja je svrha veze.

Tokom ove godine od 5 eklipsi, čak 4 će se događati u vašim poljima ličnosti, u 1. i 7., a iste će još više pojačati malopre spomenuto. Neke priče moraćete da definišete, neke možda i da završite pa da otvorite neke nove. Vaši odnosi prolaziće sito i rešeto, pa se pripremite. Uz realan pristup, spremnost na saradnju i strpljenje, sve je moguće. Pomagaće vam Neptun iz Riba i Uran iz Bika koji će ojačati vašu intuitivnu crtu. Venera vam je povoljna od 1. januara do 7. januara, od 27. marta do 20. aprila, posebno od 4. jula do 28. jula i od 9. oktobra do 1. novembra.

Lav

Iza vas je vreme promena u romantičnim odnosima, pa sad možete mirnije da brodite dalje. Ne zamarajte se prošlošću. Šta je bilo, bilo je. Okrenite glavu napred, jer možda je na vašem putu već neka nova ljubav. Jupiter će gotovo celu godinu tranzitirati vaše prirodno 5. polje ljubavi, pa ćete verovatno dobiti priliku da nekog sretnete ili da u postojećem odnosu poboljšate stvari.

Neki Lavovi i Lavice mogli bi da postanu roditelji, što će ih jako obradovati. U svojim ljubavnim temama koje će se sigurno razvijati, ove godine postoji i jedan razlog za oprez – ne sanjarite previše. Kvadrat Neptuna i Jupitera može da donese ružičasti pogled na svet i nerealne procene. Inače, Venera vam je povoljna od 8. januara do 3. februara, od 21. aprila do 15. maja, posebno od 29. jula do 21. avgusta i opet od 2. novembra do 26. novembra.

Devica

Iluzije i zablude u koje ćete povremeno upadati bistriće vam Saturn iz Jarca i Uran iz Bika. Stoga pre nego što skočite, prvo pogledajte kuda idete, da vas ne zavede sasvim neprimerena i sebična osoba. Oni u vezama verovatno će učvrstiti svoj odnos, a drugi treba da se oslanjaju na svoju sposobnost analize koja će im ovog puta dobro doći zbog pre spomenutog. Neki će dobiti mogućnost rešavanja stambenog pitanja, ali postoji opasnost da se to pokaže kao balon od sapunice. Zato ako planiraju zajednički život i „svijanje gnezda“, neka provere sve pravne zamke, petljavine, neka se posavetuju i sa stručnjakom ako treba.

Za ljubav su dobri dani povoljne Venere od 4. februara dok 1. marta, od 16. maja do 9. juna, posebno od 22. avgusta do 14. septembra i opet od 27. novembra do 20. decembra.

Tagovi

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Moda

Celebrity