Januar 2015.

Ljubavni život ruske lepotice odavno je na meti medija, shodno činjenici da je pre Bradley Coopera izlazila sa ništa manje poznatim fudbalerom, Cristianom Ronaldom.

U januaru 2015. čuveni portugalski sportista bio je taj koji je novinarima otkrio da se Irina i on razilaze nakon petogodišnje veze:

"Smatramo da bi za nas oboje bilo najbolje da nastavimo različitim putevima".

Iako nikada niko od njih nije otkrio pravi razlog za raskid dugogodišnje veze, mediji su špekulisali kako je Ronaldo neprestano varao zgodnju Ruskinju koja više nije imala ni volje, niti živaca da prelazi preko njegovih afera i neverstva.

Mart 2015.

Bradley Cooper i engleska glumica Suki Waterhouse, koja je skoro dve decenije mlađa od američkog glumca, bili su uvezi dve godine. Razlog njihovog raskida ležao je u otme što je Bradley želeo da zasnuje porodicu, dok Suki za to još uvek nije bila spremna, makar glasine tako kažu.

April 2015.

Bradley i Irina prvi put su viđeni zajedno u javnosti i to po svoj prilici na manje, ni više nego na prvom dejtu. U pitanju je bio mjuzikl Finding Neverland, da već sledeći mesec par bio fotografisan tokom projekcije mjuzikla Hamilton, gde su već javno pali i prvi poljupci i držanje za ruke.

(Neprikladno ili fantastično: Irina Shayk u diskutabilnom outfitu s potpisom Versace)

August 2015.

Stvar zvanično postaje javna.

Irina i Bradley letuju zajedno na Amalfi obali, poljupci i zagrljaji sevaju na svakoj paparaco fotografiji koja je tog leta obišla svet.

Septembar 2015.

Taman kada smo pomisli da je to najvrelija vest tog leta, kada je u pitanju ovaj ništa manje vreli par, u septembru su nas paparaci obradovali sa fotografijom Irine i glumčeve majke. Koje su nastale tokom zajedničke šetnje na ulicama Njujorka.

(Najlepša ljubavna priča novog Holivuda: Par koji je dokazao da srce ne zna za "nedostatke") 

Mart 2016.

Prvo javno zajedničko pojavljivanje na red carpet događaju tokom Pariske nedelje mode.PageBreak

April 2016.

I zvanično: Irina Shayk na svom Instagram nalogu objavljuje prvu zajedničku sliku. Ovakva potvrda znak je samo jedne stvari: ovo nije naivno, ni neozbiljno zabavljanje, stvari se ozbiljno zakuvavaju. I sada čekamo.

Novembar 2016.

Čitavo proleće i leto prolazi u standardnim aktivnostima svoh poznatih parova, zajednička red carpet pojavljivanja, šetnje u najrazličitijim metropolaa i posete čuvenim restoranima, pa čak i prva glasina o javnoj svađi tokom posete jednom od mečeva na Vimbldonu. 

Trenutak kada su dušebriznici širom sveta već uveliko potvrđivali da je moralo da pukne, ipak oni nisu nikako jedno za drugo. 

I onda se dešava veliki "boom", zanosna Irina smelo korača na Victoria's Secret reviji u pomalo čudnom izdanju - onom koje joj pokriva deo stomaka.

Decembar 2016.

"Čudan" dijamantski prsten pojavljuje se odjednom na ruci prelepe ruske manekenke, ali poznati par ne potvrđuje glasine o mogućoj veridbi.

Mart 2017.

Bradley i Irina postaju roditelji preslatke devojčice po imenu Lea de Seine.

Maj 2018.

Par se nakon dužeg vremena zajedno pojavljuje na nekom od velikih svečanih događaja, u pitanju je Met Gala na kome Irina blista u zlatnoj kreaciji sa Atelier Versace potpisom.

Januar 2019.

Zahvaljujući uspešnom režiserskom prvencu Bradleya Coopera - "A Star Is Born" par se pojavljuje na dodeli Golden Globes nagrada u još jednom zanosnom izdanju.

Priredila: Maja Bunčić

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/