Ovo je jedan od najvažnijih tranzita Hirona, jer će se dugo zadržati u prvom znaku Zodijaka.

Zamislite kako bi vaš život izgledao kada biste shvatili sve svoje najdublje, skrivene težnje, tajne i emotivne rane? Patuljasta planeta Hiron - “ranjeni iscelitelj”, dugo će se zadržati u znaku Ovna i pomaže da pronađemo u sebi skrivene potencijale, darove Univerzuma i ispravimo greške - vreme je za ostvarenje najvećih ličnih mogućnosti.

Hiron je u znak Ovna ušao 18. 02. 2019. godine, a izlazi iz Ovna 14. 04. 2027. godine.

(Astro prognoza za ljubav, posao i zdravlje: Horoskop za proleće i leto 2019) 

Ovo je jedan od najvažnijih tranzita Hirona, jer će se dugo zadržati u prvom znaku Zodijaka, čak 8 godina. Znak Ovna simbol je naše ličnosti, naših sposobnosti i skrivenih talenata. Ovaj znak jasno kaže - Ja sam, Ja postojim.

Hiron u Ovnu nas tokom 8 godina uči kako da bolje razumemo sebe, prepustimo se lakše promenama i shvatimo svoju životnu svrhu. Prema grčkoj mitologiji Hiron je sin Saturna i nimfe Filire, a rođen je kao kentaur (pola čovek, pola konj). Roditelji su ga zbog izgleda napustili još u ranom detinjstvu i to je bila Hironova prva i najveća rana na duši.

Kasnije ga je usvojio Apolon i naučio ga muzici, arhitekturi, medicini i mnogim plemenitim veštinama. Međutim, čak iako je bio vičan u medicini, Hiron nikada nije uspeo sebe izlečiti i promeniti. Iako je bio besmrtan, Hiron je žrtvovao svoj život kako bi spasio okovanog Prometeja.

Ostatak teksta pročitajte OVDE.

Zapratite ELLE na Instagramu i prvi dobijte sve insajderske informacije magazina ELLE >>>https://www.instagram.com/elleserbia/