A svako od njih imao je svoju posebnu priču, naročito kada govorimo o ljubavi.

Ani Frid Lingstad

Šarmantna brineta koja je osvojila svet glasom i neponovljivim sjajem u očima danas ima 73 godine.

U mladosti je imala buran ljubavni život - sa 17 godina se udala za muzičara Ragnara Frediksona, kojem je rodila sina i ćerku. Nakon rođenja ćerke su se rastali, a zvanično su se razveli tek 7 godina kasnije, 1970. godine. 

Godinu dana kasnije počela je da živi sa kolegom iz benda Benijem Andersonom, za kojeg se udala 1978. godine. Ipak, i ovaj brak je neslavno završen tri godine kasnije. 

Nakon razvoda, Ani se preselila u London, i šuškalo se da tamo neprestano menja ljubavnike. Četiri godine kasnije, od svega je pobegla sklonivši se u Švajcarsku. Tamo je pronašla treću bračnu sreću i to - u princu Rojsu od Plauena Hajnrihu Rucou, za koga se udala  1992. godine.

Šest godina kasnije, Ani je preživela veliku tragediju - njena ćerka iz prvog braka stradala je u saobraćajnoj nesreći, a novi udarac sudbine usledio je i godinu dana kasnije - princ Hajnrih je 1999. godine preminuo od teške bolesti. Ani se danas bavi humanitarnim radom.

Agneta Feltskog

Fatalna plavuša ukrala je srce Bjorna, kolege iz benda. Tokom četvorogodišnjeg braka dobili su dvoje dece. Međutim, ubrzo prelepa Agneta zaljubila se u lekara. On nije imao dodirnih tačaka sa svetom slavnih i veruje se da je to uzrok kraha četvorogodišnje veze. 

Agneta je pokušala da ostvari solo karijeru, ali uspeh nije bio ni približan uspehu grupe ABBA. Uz to, njena majka je počinila samoubistvo, nakon čega je preminuo i Agnetin otac, a pevačica je to veoma teško podnela i povukla se sa muzičke scene. Više se nije udavala, živi povučenim životom u Stokholmu i vreme provodi sa unucima. Ima 69 godina.

Beni Anderson

Bivši muž Ani Frid Lingstad ceo život posvetio je muzici. Nakon što se grupa ABBA raspala, pokušao je čuveni kvartet da pretvori u još poznatiji duo. Ali, Anderson i Bjorn nisu uspeli. Tada se okrenuo produkciji i pisanju muzike za filmove i važne događaje, a oformio je i svoj bend. Nakon razvoda od Ani i raspada ABBA-e, oženio se poznatom televizijskom spikerkom, koja mu je rodila sina koji se takođe bavi muzikom. Danas ima 72 godine.

Bjorn Ulvaes

Nakon raspada grupe i razvoda od Agnete Feltskog, Bjorn se oženio Lenom Kolezio, sa kojom je i dalje u braku. Rodila mu je dve ćerke, a bavila se novinarstvom vezanim za muziku celog života. Žive u Stokholmu. Bjorn danas ima 74 godine i smatra se jednim od najpoštovanijih muzičara u Švedskoj.

Izvor: Stil.rs