9. Nije uvek želela da postane model

U detinjstvu, Adriana nije volela da se fotografiše. Iako je osvojila nekoliko takmičenja za mis, nikada o sebi nije razmišljala kao o lepotici koja će očarati svet. Štaviše, na takmičenje Supermodel Brazila se, u 14. godini, prijavila kako bi pravila društvo drugarici koja je bila previše uplašena da na kasting ode sama, pišeGlossy.rs

8. Lepotu duguje i svom poreklu

Retka kombinacija svetlih očiju, punih usana i tamne kose čini Adrijanu specifičnom. Ova lepotica je jednom prilikom istakla da ima portugalske, francuske, afičke, japanske i karipske krvi!

7. Vernica je i ne podržava seks pre braka

Kako piše The Richest, lepa Lima je istakla da je do 27. godine, kada se udala za srpskog košarkaša Marka Jarića, bila ponosna devica. U prilog ovoj informaciji ide još jedna, a to je ona  se njen bivši verenik Lenny Kravitz nakon raskida s njom javno požalio kako nije imao seksualni odnos tri godine...

10 beauty mantri po kojima živi Adriana Lima

6. Ceo svet šokirala je režimom ishrane

Devet dana pre čuvene godišnje revije brenda "Victoria’s Secret", Adriana prestaje da konzumira čvrstu hranu i jede isključivo tečnu, a uz to vežba dvostruko više nego inače. Dvanaest sati pre revije, ona ne jede ništa - ne pije čak ni vodu! Reč je o načinu ishrane koji ne preporučuje nijedan stručnjak i može ozbiljno ugroziti zdravlje.

Ostatak teksta pročitajte na narednoj stranici:

PageBreak

5. Ruši rekorde k'o od šale

Američki Superbol poznat je i po skupim reklamama koje privlače mnogo pažnje, a onu koju je 2008. godine snimila lepa Brazilka videlo je 103,7 miliona ljudi. Pored toga, 2012. godine je postala prva zvezda koja se pojavila u dve reklame tokom jedne utakmice Superbola.

4. Pre nego što je rodila prvo dete, nije kročila u teretanu!

Neki ljudi jednostavno imaju sreće, a Lima je jedna od njih. Lepotica je jednom prilikom istakla da nije vežbala pre rođenja ćerkice Valentine, a danas formu održava 90-minutnim boks-treninzima.

Povratak u prošlost: Pogledajte kako je na početku karijere izgledala Adriana Lima

3. Ostvarila je snove iz tinejdžerskih dana

Koja od nas nije sanjala da će jednog dana poljubiti svog omiljenog pevača ili da će se u nju zaljubizi princ? Adriana Lima ostvarila je oba sna: bila je u vezi sa svojim omiljenim muzičarem Lenny Kravitzom i princem Wenzeslausom od Lihtenštajna.

2. Bavi se humanitarnim radom

Adrijana Lima učestalo pomaže sirotištu iz svog rodnog grada Salvadora, kupuje odeću mališanima, donira novac kako bi se prostorije ove institucije proširile... Učestvovala je u prikupljanju novca za Bolnicu Svetog Luke na Haitiju, a učestvovala je i u radu Fondacije Novak Đoković.

1. Pomera granice

Jedna od najlepših žena sveta je 2013. godine postala prva vidno trudna žena u čuvenom Pirelijevom kalendaru.

Izvor: Glossy.rs