Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ASTRO DO SEPTEMBRA: Saturn nas vraća da popravimo GREŠKE

Od maja do septembra, svaka svojim redom, tri planete, Venera, Jupiter i Saturn krenuće u retrogradan hod. Venera upozorava da nije vreme za BRAK, Jupiter da se NE ZADUŽUJEMO, a Saturn nas vraća da popravimo GREŠKE

  Izvor: Foto: Profimedia

Retrogradno kretanje Venere, od 14. maja do 25. juna 2020. godine, ne spada baš u najsretnije kretanje po zodijačkom krugu. Zna da naglasi najneverovatniju neodlučnost i oba pola se po bilo kom osnovu i u bilo kom kontekstu predomišljaju, prebacuju sleva nadesno, preispituju se, presipaju iz šupljeg u prazno, dvoume se i prave sebi niz sličnih peripetija.

Kada je na nebu retrogradna Venera teško se mnogi odlučuju na brak, a posebno ne rano i uglavnom uopšte niko nije ni zainteresovan za takvu vrstu institucije. Posebno ne rano i uglavnom uopšte niko nije ni zainteresovan za takvu vrstu institucije. Venera sama po sebi znači ljubav, a u ovakvom kretanju budi sklonost ka tajnim ljubavima. Neverstvo je ovde i više nego naglašeno, a žene su sklonije pre da budu ljubavnice nego bračne partnerke i bilo kako bilo, brak pod retrogradnom Venerom treba izbegavati. Uspeh donosi samo neobaveznost i neformalnost, ma o čemu da se radilo.

Situacija se donekle menja nabolje ukoliko je retrogradna Venera u dobrom aspektu sa Suncem ili Mesecom, pa i Marsom donekle. Ali, ako se neko i upusti u bračne vode, a retrogradnost znači ponavljanje nečega, često se izlazi iz braka, ali se neretko i ponovo vraća na neke stare veze, a može doći i do višestrukog ponavljanja, što bi se reklo da je moguće više veza.

Sa retrogradnom Venerom uvek postoji problem sa krađama, tačnije, lopovi postaju aktivniji, pa budite oprezni.

Zanimljivost je to što će se apsolutno sve situacije, bilo povoljne ili nepovoljne, sa retrogradnom Venerom u dobrom aspektu uvek dešavati u momentima kada se nešto ponavlja, ili baš kada se od nekuda vraćamo, recimo. Krenete na put, nestanu vam stvari, a u povratku ih nađete ili vam budu vraćene. Raskinete sa voljenom osobom, a na povratku kući se pomirite.

Jupiter će biti u retrogradnom hodu od 14. maja do 13. septembra. Jupiter je planeta velike sreće i dobrobiti i jedina je planeta koja, i kada je retrogradna, nema potpuno negativna dejstva. Jupiteru odgovara retrogradnost, jer ako se radi o povratku ili popravljanju nečega što je bilo, ili vraćanju na prave vrednosti, takva retrogradnost prija.

Ako se radi o redovnom, stabilnom i tradicionalnom životu, retrogradni Jupiter, posebno u znaku Jarca, garantuje da će sve biti onako kako treba. Retrogradni Jupiter skoro da garantuje znanje i mogućnost spoznaje.

Ovakav Jupiter, u dobrim aspektima, donosi i veliki profit, ali i puno putovanja i otvorene granice.  Ako je loše aspektovan, ne treba se zaduživati, niti dizati kredite, jer će dug teško biti vraćen.

Retrogradno kretanje Saturna potrajaće od 12. maja do 29. septembra. Ako je nešto u astrološkom tumačenju vezano za prošlo i za prošlost, onda je to - Saturn. Naravno da je loše položen Saturn, i kada nije retrogradan, dovoljan uslov za lošu životnu priču, a kada je u lošem aspektu zna biti i te kako neugodan, ali ispoštovan saturnovski princip je dovoljan za uspeh. 

Retrogradni Saturn je u stanju da ponovi i vrati stanje na onakvo kakvo je bilo pre problema. Nudi jednu potpuno ponovljenu životnu priču, kako bi proverio da li smo nešto naučili iz lekcije koja je sadržala problem i patnju.

Primarno je da nas ovakav Saturn uvek vraća na početak. Ako nismo ništa naučili, ponoviće i problem ponovo.

Izvor: Novosti.rs

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Moda

Celebrity