OVAN

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Marsom na početku juna dovešće do ljubomornih ispada između vas i voljene osobe. Pokazaćete sumnje jedno u drugog po pitanju vernosti i iskrenosti. Poverenje će biti poljuljano. Retrogradna konjunkcija Venere sa Suncem pokrenuće vas da započnete razgovore sa partnerom kako biste rešili napetu situaciju. Poboljšaćete komunikaciju. U drugoj dekadi juna će Mars praviti konjunkciju sa Neptunom što će uneti još više nejasnoća i pitanja, a neke tajne koje ste imali će izaći na videlo. Biće vam potrebno dosta truda kako biste uspostavili više međusobnog poverenja. Venera će u trećoj dekadi juna krenuti direktno i doprineće efikasnijem rešavanju krize u vašem odnosu sa partnerom.

Ako ste slobodni:

Privući će vas jedna osoba početkom juna, koja će vam otvoreno pokazati da želi da bude intimna sa vama. Kako se radi o osobi koja nije slobodna, ući ćete u tajnu vezu koja će biti puna strasti ali i intriga. Ubrzo ćete shvatiti da je osoba u koju ste zaljubljeni promiskuitetne prirode i to vam neće odgovarati ali nećete imati snage ni da prekinete odnos. U trećoj dekadi juna ćete zauzeti jasne stavove šta želite, a šta ne u vezi. Upoznaćete nekog novog i prekinućete tajnu vezu. Stariji Ovnovi će pokazati posesivnost prema bivšem partneru i pokušaće da obnove vezu. Pri tome ćete biti skloni da idete preko nekih granica pristojnog ponašanja, što će vam doneti neuspeh. Novo poznanstvo očekuje vas krajem juna.

BIK

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Marsom na početku juna doneće vam zamerke emotivnog partnera da previše vremena provodite na društvenim mrežama i u kontaktu sa prijateljima, a da vašu vezu zanemarujete. Pojaviće se i elementi ljubomore. Moguće su i svađe i prepirke. Pokušavaćete jedno drugom da nametnete dominaciju. Vaš odnos će zbog toga da trpi. U drugoj polovini juna osećaćete motivaciju da izađete u susret potrebama voljene osobe, što će pozitivno uticati na vaš odnos u celini. Izgladićete nesuglasice. Sekstil Marsa sa Plutonom i Jupiterom omogućiće vam da se lako prilagođavate voljenoj osobi i da pružate podršku tamo gde se to od vas očekuje. Ovo će doprineti zbližavanju i uneće sklad u vezu.

Ako ste slobodni:

Početkom juna zaljubićete se u osobu koja vam je dobar prijatelj. Osećaćete ljubomoru jer je vaš prijatelj zaljubljen u drugu osobu i poveravaće vam svoje ljubavne teškoće. Osećaćete potrebu da porazgovarate o vašim osećanjima ali ćete odustati kako ne biste pokvarili prijateljstvo. U drugoj polovini juna će neko blizak vašem prijatelju da se zaljubi u vas i počeće da vas obasipa pažnjom. To će vam prijati. Do kraja juna ćete se sa tom osobom zbližiti i moguć je početak veze. Stariji Bikovi će početi da se viđaju sa osobom sa kojom su ranije bili u emotivnoj vezi. Obnoviće se stara osećanja ali će i raniji problemi zbog kojih ste prekinuli vezu početi da se javljaju. Neko nov koga ćete upoznati okupiraće vam pažnju.

BLIZANCI

Ako ste u vezi:

Prva dekada juna doneće vam prolazne napetosti u odnosu sa voljenom osobom jer ćete biti prezauzeti obavezama na poslu. Potrebno je da sa partnerom odredite nove zajedničke ciljeve kako biste izbegli monotoniju u vašoj vezi. U protivnom ćete oboje biti neraspoloženi i promenljivog raspoloženja. Biće vam potrebno više međusobne podrške. Druga polovina juna donosi vam više motivacije za rešavanje svega što bi moglo da vam poboljša zajednički budžet, kao i za rešavanje nečega što vam je ranije pravilo teškoće u vezi. Mars će praviti sekstil sa Jupiterom i uspećete da postignete napredak u ostvarivanju zajedničkih planova. To će vas zbližiti i uneće više sklada i radosti u vaš odnos.

Ako ste slobodni:

Početkom juna očekuje vas poznanstvo sa osobom koja će vas snažno privući snagom svoje ličnosti ali će vam u isto vreme predstavljati izazov jer će vam delovati nedostižno. Bićete neodlučni da li da pokušate da se toj osobi približite jer ćete doći do zaključka da imate različite poglede na stvari u životu. Kako će druga osoba pokazati interesovanje za vas, počećete da se viđate i razgovarate, a u drugoj polovini juna će se pojaviti i emocije. Moguć je ulazak u vezu. Stariji Blizanci će biti više raspoloženi za avanturu nego za ulazak u ozbiljnu vezu. Razočarenje će vas navesti da odustanete od veze koja može da bude samo tajna. U drugoj polovini juna upoznaćete osobu koja će vam se dopasti.

RAK

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Marsom na početku juna doneće vam nesuglasice u odnosima sa voljenom osobom. U vašem odnosu pojaviće se nepoverenje i ljubomora. Vaše sumnje će biti neosnovane, ali će vas obuzimati zato što nećete uspeti emotivo da se povežete sa partnerom. Potrebno vam je više zabave i razonode kako biste izašli iz zatvorenosti i ublažili napetosti. Merkur će krenuti retrogradno u drugoj polovini juna i činiće vas sklonim da se povlačite u sebe i ćutite, što će vašeg partnera činiti obeshrabrenim u pokušajima da vas pokrene i oraspoloži. Krajem meseca Mars će praviti sekstil sa Saturnom. Ostvarićete napredak u radu na zajedničkim ciljevima i to će dovesti do željenog sklada u vašoj vezi.

Ako ste slobodni:

Veći deo juna proći će bez značajnih događaja osim povremenih potencijalnih prilika koje ćete vrlo brzo odbaciti jer vam se neće dopasti nešto u osobama koje vam privuku pažnju. Nećete imati zajedničke teme i razlike će biti velike. Tek u drugoj polovini juna upoznaćete osobu sa kojom ćete vrlo brzo postati bliski jer će vas interesovati mnoge zajedničke teme. Doći će i do obostranih emocija i bliskosti. Ući ćete u skladnu vezu kojom ćete biti zadovoljni i ispunjeni. Nešto stariji Rakovi će biti uporni u pokušaju da postanu bliski sa osobom koja ih duže vreme privlači ali se drži na distanci. Upornost će vam se isplatiti jer će vam se vaša simpatija otvoriti u trećoj dekadi juna. Moguć je ulazak u vezu.

LAV

Ako ste u vezi:

Tokom juna je pogodno vreme da se usmerite na rešavanje onoga što ste primetili da vam smeta u odnosu sa voljenom osobom. Pokušajte da poboljšate međusobnu komunikaciju i da se više poveravate jedno drugom. Otkrićete zbog čega vam se dešava da dolazi do povremenih zahlađenja u vašem odnosu i naći ćete način da to u budućnosti ublažite. Druga polovina juna će vam biti pogodna za rad na zajedničkim ciljevima i jedno drugom ćete pružati podršku gde god to bude potrebno. Naći ćete vremena da imate više zajedničke zabave, što će vam omogućiti da se opustite i da uživate u zajedničkom vremenu i aktivnostima. Dobro bi vam došlo i vikend putovanje u prirodu da se odmorite od gužvi.

Ako ste slobodni:

Prijaće vam samoća i nećete želeti da gubite vreme na osobe koje pokušavaju da vam privuku pažnju na sve moguće načine, a pri tome nemaju kvalitete koje vi vrednujete. Počećete da se družite i povremeno viđate sa bliskim prijateljima. Tokom tih druženja ćete upoznati osobu koja poseduje veći deo kvaliteta koje tražite kako biste bili spremni da se prema nekom otvorite. Započećete sa tom osobom komunikaciju, a do kraja meseca ćete osetiti i emocije. Moguća je veza. Nešto stariji Lavovi će se viđati sa osobom sa kojom su ranije bili u emotivnoj vezi ali neće obnavljati vezu, već će biti u nekoj vrsti neobaveznog i slobodnog odnosa. To će odgovarati i vama i drugoj osobi. Uglavnom ćete se dobro slagati.

DEVICA

Ako ste u vezi:

Sunce će u prvoj polovini juna praviti kvadrat sa Marsom i Neptunom koji prolaze kroz vaše polje ljubavi,što će dovesti do nepoverenja između vas i partnera. Bićete previše posvećeni svojim ciljevima i često ćete zbog toga dolaziti u sukobe sa voljenom osobom. Konjunkcija Marsa sa Neptunom navešće vas na neophodne promene i dovešće do poboljšanja. U drugoj polovini juna Mars će praviti sekstil sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi. Unećete više radosti i zabave u vaš odnos sa voljenom osobom i pobrinućete se da odgovorite adekvatno na potrebe vašeg partnera. Na samom kraju juna Jupiter će praviti retrogradnu konjunkciju sa Plutonom i omogućiće vam da postignete jedan zajednički cilj.

Ako ste slobodni:

Prva polovina juna donosi vam razočaranja. Bićete privučeni jednom osobom koja će se ubrzo pokazati sasvim drugačijom od vašeg prvog utiska o njoj. Imaćete osećaj kako nećete nikada upoznati nekog ko vam može biti adekvatan emotivni partner. U drugoj polovni juna ćete otići na zabavu gde ćete upoznati nekog ko će vam na prvi pogled potvrditi da poseduje kvalitete koje cenite. Vaš prvi razgovor uveriće vas da imate mnogo zajedničkog. Krajem meseca ući ćete u vezu. Nešto starije Device će biti pasivne i odbijaće potencijalne udvarače. Prijaće vam samoća. U trećoj dekadi juna doći će do susreta sa osobom sa kojom ste ranije bili emotivno bliski. Između vas će doći do buđenja emocija i veza je moguća.

VAGA

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi na početku juna doneće vam ozbiljnije nesuglasice sa voljenom osobom. Osećaćete kako vam nedostaje podrška i kako ste stalno na meti kritika vašeg partnera. Voljena osoba će vam zamerati da ste sebični i da ne želite da se prilagodite njenim potrebama. Doći će i do pojave ljubomore. Mars će u drugoj polovini juna praviti sekstil sa Plutonom i Jupiterom. Bićete motivisani da se posvetite vašoj porodici. Sa voljenom osobom ćete popraviti odnos i angažovaćete se na uređenju zajedničkog doma. Mars će 28. juna ući u znak Ovna gde je snažan i u vaše polje ljubavi. Vaši odnosi sa partnerom će biti stabilni i jedno drugom ćete pružati podsticaje.

Ako ste slobodni:

Početak juna doneće vam pojačane strasti i avanturu koja će biti burna i začinjena ljubomorom zbog koje će se završiti brzo kao što je i počela. U drugoj polovini juna upoznaćete osobu koja živi u mestu udaljenom od vašeg. Poznanstvo je moguće preko poslovnih kontakata. Počećete da se dopisujete i kontaktirate. Dogovorićete se da provedete bar jedan vikend zajedno i nakon toga ćete se oboje zaljubiti. Započećete krajem meseca skladnu vezu na duge staze. Starije Vage će tragati za pravim i iskrenom ljubavi i biće razočarane jer će nailaziti uglavnom na osobe koje žele laka i prolazna uživanja. Krajem meseca upoznaćete nekog ko će vas osvojiti vedrim duhom i ko će probuditi u vama strasti.

ŠKORPIJA

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Marsom na početku juna uticaće negativno na vaš odnos sa partnerom jer će pokrenuti ljubomoru i prejake strasti. Često ćete ulaziti u sukobe. Kvadrat Sunca sa Marsom i Neptunom izneće neke tajne na videlo koje će dovesti do udaljavanja i nepoverenja između vas i voljene osobe. Potrebno vam je više iskrenih i intimnih razgovora. Venera koja vlada vašim poljem ljubavi krenuće direktno u trećoj dekadi juna i počećete da polako rešavate teškoće koje su ometale vašu vezu. Naći ćete način da vratite poljuljano poverenje i više vremena ćete provoditi sa partnerom u intimnoj atmosferi koja će vam oboma prijati. Preduzećete inicijativu i zainteresovati partnera za nove zajedničke ciljeve.

Ako ste slobodni:

Vaše strasti će biti pojačane što će vas uvući u burnu i uzbudljivu avanturu u kojoj ćete imati zadovoljavajuće intimne odnose sa partnerom, dok se u svemu ostalom nećete slagati i vaš odnos će biti ispunjen sukobima. Do kraja meseca ćete odlučiti da prekinete vezu jer ćete shvatiti da vam ne zadovoljava očekivanja i potrebe. Venera će 25. juna krenuti direktno i upoznaćete nekog ko će vam više odgovarati. Počećete da se viđate i izlazite ali nećete žuriti da započnete vezu. Stariji Škorpioni će pokušati da obnove vezu sa bivšim partnerom u čemu će uspeti ali samo privremeno. Do kraja meseca će doći do izražaja sve teškoće koje su i ranije doprinele da veza ne potraje. Odlučićete da ovog puta definitivno prekinete.

STRELAC

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi praviće u prvoj polovini juna sekstil sa Uranom i omogućiće vam da unesete nešto novo i kvalitetno u odnos sa voljenom osobom. To će vas zbližiti. Poboljšaćete komunikaciju i vodićete prijatne razgovore o raznim zajedničkim temama. Pravićete nove planove i u vezi toga ćete se potpuno slagati i podržavati međusobno. Merkur će 18. juna krenuti retrogradno i doneće vam pad raspoloženja, povlačenje u odnosu sa partnerom i manje razgovora. Vaši dogovori neće moći da se realizuju, a nailazićete i na česte nesporazume. Najbolje bi bilo da ovaj deo meseca iskoristite za rešavanje onoga što vam najviše pravi smetnja u emotivnoj vezi i gde se ne razumete dobro.

Ako ste slobodni:

Osoba koju ćete upoznati posredstvom prijatelja privući će vam pažnju i zainteresovaće vas. Imaćete mnogo zajedničkih tema o kojima ćete voditi duge i inspirativne razgovore. To će trajati intenzivno do treće dekade juna, kada će odjednom doći do povlačenja druge osobe, ćutanja i prekida komunikacije ni viđanja. Nećete dobiti jasno objašnjenje zbog čega se druga osoba povukla. Nakon toga će vam se još jednom javiti do kraja meseca, a vaš odnos će ostati nedefinisan. Nešto stariji Strelci će preko društvenih mreža upoznati osobu sa kojom će pokrenuti intenzivnu komunikaciju. U drugoj polovini juna pojaviće se osoba sa kojom ste ranije bili u vezi. Bićete neodlučni da li da obnovite vezu ili ne.

JARAC

Ako ste u vezi:

Sa voljenom osobom ćete raditi na ostvarenju zajedničkih ciljeva i u tome ćete odlično sarađivati i biti dobro organizovani. Uspećete da ostvarite nešto što vam je bilo važno i to će doprineti stabilnosti u vašoj vezi i boljoj bliskosti. Vodićete otvorene razgovore o ozbiljnim zajedničkim temama, a nakon toga ćete uživati u zabavi. Vaša veza će dobiti na kvalitetu. Druga polovina juna doneće vam mogućnost da otputujete na zajednički odmor, bar na vikend ako ne i nešto duže. Prijaće vam odlazak u prirodu, na planinu ili neko mesto sa rekama i jezerima jer ćete se tamo oboje dobro osećati. Bićete u mogućnosti da jedno drugom posvetite veliki deo vremena i pažnje. Otkrićete koliko ste vezani za svog partnera.

Ako ste slobodni:

Privući će vas osoba koja će u vama probuditi skrivene strasti ali dalje od toga nećete stići. Upustićete se u avanturu koja će biti kratka ali uzbudljiva. Kako je vama potreban neko ko će vam ulivati poverenje i sa kim možete da planirate vezu na duže staze, odlučićete da izađete iz avanture do kraja juna. U međuvremenu ćete upoznati osobu koja je stabilnog karaktera i koju neće biti lako osvojiti. Biće vam potrebno mnogo truda i strpljenja, za šta ćete biti potpuno spremni. Nešto stariji Jarčevi će pokušati još jednom sa osobom sa kojom su bili ranije u emotivnoj vezi. Vaš odnos će biti nestabilan na početku ali će do kraja jula da se stabilizuje. Donećete obostranu odluku da nastavite zajedno.

VODOLIJA

Ako ste u vezi:

Retrogradna konjunkcija Venere sa Suncem dovešće do neophodnih promena u vašem odnosu sa partnerom. Potrudićete se da se prilagodite jedno drugom u svemu gde je ranije postojalo neslaganje i da na bolji način odgovorite na međusobne potrebe u vezi. Kvadrat Sunca sa Marsom i Neptunom će vam to otežavati jer će probuditi razne sumnje i nepoverenje. Sunce će ući u znak Raka 20. Juna i vaš partner će početi da pokazuje više emocija prema vama i usmeriće se ka poboljšanju zajedničkog života i porodičnih odnosa, što će i vama odgovarati. To će vam omogućiti da prevaziđete neslaganja i da ojačate međusobno poverenje. Potrebno vam je više zabave i razonode u vezi. Potrudite se oko toga.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete na početku juna osobu koja će vam privući pažnju svojim snažnim karakterom, privlačnim izgledom i kvalitetima koji zadovoljavaju vaša očekivanja. U početku ćete imati dosta teškoća da osvojite pažnju vaše nove simpatije i više puta ćete biti u iskušenju da odustanete jer će vam delovati da ste stekli pogrešan utisak. Nešto u ponašanju druge osobe će vam delovati nejasno. U trećoj dekadi juna uspećete da uspostavite komunikaciju i počećete da se češće viđate. Nešto starije Vodolije će pokušati da obnove vezu sa osobom u koju su ranije bili zaljubljeni i sa kojom su imali snažnu ali i problematičnu vezu. U početku ćete biti nesigurni da li će to uspeti ali ćete odlučiti da istrajete. Uspeh je moguć.

RIBE

Ako ste u vezi:

Sekstil Merkura sa Uranom u prvoj dekadi juna omogućiće vam da unesete nešto novo u vaš odnos sa voljenom osobom, što će poboljšati kvalitet vaše veze. Imaćete više zabavnih trenutaka uz voljenu osobu. Jedno drugom ćete pružati iskrena osećanja i poboljšaćete komunikaciju. Voljena osoba će podsticati vaše kreativne ideje i davati vam podršku u svemu. Merkur će krenuti retrogradno 18. juna i doneće vam nesporazume u odnosima sa voljenom osobom. Potrebno je da poradite na rešavanju onoga što vam je pravilo smetnje u vezi od ranije. Sve što vam ne bude dovoljno jasno u razgovorima sa partnerom potrebno je da insistirate na pojašnjenju kako ne biste dolazili u neprijatne situacije.

Ako ste slobodni:

Sekstil Merkura sa Uranom doneće vam posredstvom zajedničkog prijatelja neočekivano poznanstvo sa osobom koja će se razlikovati po svojim kvalitetima od većine ljudi koje poznajete, a osvojiće vas svojom inteligencijom i veštinom komunikacija. To je neko ko je vrlo kreativan, od ideja, inovativan i ko će umeti da vas inspiriše, sasluša i bude vam od podrške. Doći će do obostranih simpatija i zaljubljenosti. Oboje ćete biti otvoreni na vezu ali i pomalo nesigurni. Nešto starije Ribe će biti na korak od toga da uđu u emotivnu vezu sa osobom koja im se duže vreme dopada. Umesto da nastavite ka svom cilju, počećete da se povlačite i preispitujete da li ste možda doneli prenagljenu odluku.

Izvor: Mesečni horoskop