Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slavimo 71 rođendan Meryl Streep i prisećamo se njenih čuvenih reči o tome kako joj je konačno "dosta svega"!

Autor majab

Poznata filmska diva i višestruka oskarovka proslavila je nedavno ulasazak u osmu deceniju, a tokom višedecenijske karijere izbrusila je neke vrlo značajne i i te kako mudre stavove o ljudima i životu.

 Izvor: Foto: Shutterstock

"Više jednostavno nemam strpljenja za neke stvari u životu! Ne zato što sam postala arogantna, već jednostavno zato što sam došla do tačke kada ne želim više da gubim vreme na svari koje me čine nezadovoljnom i tužnom", objasnila je glumica.

Oskarovka se nadovezala time da je joj je, takođe, dosta cinizma, preteranog i neutemeljenog kriticizma kog se naslušala tokom života, kao i bilo kakvih zahteva i stvari koje se od nje po difoltu konstantno očekuju.

"Izgubila sam volju za udovoljavanjem onima koji me ne cene, nemam više ljubavi za one koji mene ne vole i ne želim više da se nasmešim uljudno onima koji se ne smeše meni. Isto tako, neću više da trošim ni sekund svog života na one koji me lažu i pokušavaju da manipulišu i dobiju nešto od mene. Čak ne želim više da budem u blizini onih koji se pretvaraju, koji su nepošteni ili površni. Ne tolerišem više aroganciju i ne prihvatam trivijalnost kao normu."

Meril je objasnila da je ona od onih osoba koje mrze konflikte i da je svet u kome živimo prepun različitosti, ali i nefleksibilnosti i jednoumlja, pa je to ujedno i razlog zašto je naučila da izbegava rigidne i nefleksibilne ljude.

"U prijateljstvu ne tolerišem nedostatak odanosti i izdaju. I ne slažem se sa onima koji ne znaju ili nisu u stanju da daju kompliment ili reči ohrabrenja, kada je potrebno. A, povrh svega, nemam stpljenja ni za koga ko nije zaslužio moje strpljenje", objasnila je poznata glumica kako se tokom vremena morala da "izbrusi"svoje stavove i način ophođenja prema ljudima, koji su je dovodili u stanje tuge i razočaranja.

Izvor: Stil.rs

Najnovije

Najpopularnije

Moda

Celebrity