Ovan

Možda će vam početak meseca izgledati kao da nikada nećete dobiti to što želite. Ovan će ovog meseca shvatiti koga bi trebalo da "izbaci" iz života da bi ponovo pronašao sebe, i mora da ima hrabrosti i volje da to uradi.

Mladi Mesec sredinom oktobra daće novu energiju kada je ljubav u pitanju! Posle 16. oktobra, idealan je trenutak da učvrstite novu vezu ili upoznate nekog novog, ako ste slobodni.

Bik

Početak i kraj oktobra će za Bika biti kao dva potpuno različita sveta. Od drugog oktobra, moguća je nova veza, ali za već zauzete, 19. oktobar je prelomni trenutak kada će se veza podići na viši nivo! Bikovi, 31. oktobra pripazite, jer ćete imati emotivnu turbulenciju koja bi mogla da preraste u svađu ili raskid.

Blizanci

Oktobar Blizancima donosi harmoniju nakon više turbulentnih nedelja. Mir, zadovoljstvo i sreća biće ključne teme ovog meseca! Ako postoje velike odluke koje bi trebalo da donesete, znajte da je 19. oktobar dan kada bi o tome trebalo da odlučite. Ako ste već u vezi, planete će biti "poređane" tako da je moguće da ćete ovog meseca odlučiti da je vreme da proširite porodicu.

Rak

Početak meseca Raku će biti veoma zauzet, najviše zbog posla, i moguće je da će zato biti nervozniji i neraspoloženiji za ljubav. Rakovi, preispitajte svoje ciljeve, i znajte da ne mora sve da bude tako dramatično kao što vam se čini. Sredina oktobra je trenutak za važan razgovor sa partnerom, kada ćete doneti odluku koja će na dobar način uticati na oboje. Ako ste slobodni, imajte samopouzdanja ovog meseca, zvezde kažu da je moguće da upoznate nekoga, pa ne odbijajte pozive na "dejt".

Lav

Oktobar će Lavovima biti neobičan mesec, jer inače imaju i previše samopouzdanja! Ovaj mesec donosi određene sumnje i preispitivanje, ali ne brinite, Lavovi, to je samo privremeno. Sredina meseca biće trenutak kada će Lav odlučiti da prelomi i nekome kaže da gaji osećanja!

Devica

Odličan mesec za ljubavni život Device! Bićete pozitivniji i snažniji nego ikada. Bićete neodoljivi drugima, koji će primećivati signale koje šaljete. Oktobar je vaš mesec za strast, seks i avanture! Ako ste već u vezi, sada je trenutak da sa partnerom napravite plan za budućnost, jer su sve zvezde na vašoj strani.

Ostatak astro prognoze pročitajte na sledećoj stranici:

Vaga

Moguće je da će biti tenzije u vezi tokom oktobra, i neke Vage koje već dugo razmišljaju o raskidu će se na taj korak odlučiti u oktobru. Dobra vest je da 16. oktobra počinje "novo poglavlje", u kojem ćete znati šta bi dalje trebalo da radite u vezi. Bićete fokusirani i znaćete da li je vreme da odete, ili da zapnete i zajedno sa partnerom rešite nešto što vas je dugo mučilo. Vage koje čeznu za neobaveznom, ili čak tajnom vezom, doživeće prijatno iznenađenje sredinom meseca.

Škorpija

Društveni život Škorpije će blistati u oktobru, i biće izvor novih romantičnih "kontakata". Upoznaćete nekoga zanimljivog, a prijatelji će biti tu da vas nahvale i podrže! Oko 13. oktobra, imaćete mali "napad" sumnje, ali ne brinite i ne sumnjajte u sebe, znate šta radite i koji cilj želite da ostvarite kada je u pitanju ljubav. Sam kraj meseca je trenutak kada bi trebalo da se pazite, jer će vas emocije preplaviti i moguće je da ćete zbog njih reagovati ishitreno.

Strelac

Početak meseca neće biti dobar za Strelca, jer će isplivati na površinu problemi u vezi koje ima već dugo. Strelčevi, nemojte se nervirati, ako ste u vezi koja ne funkcioniše, bolje je da je napustite nego da ostanete u njoj. "Singl" Strelčevi u oktobru će razmišljati o povratku staroj ljubavi, nekome sa kime možda jako dugo nisu bili u kontaktu, a opet se pojavio. Oktobar možda nije najbolji mesec za vas kada je u pitanju ljubav,ali znajte da će vam posao i finansije biti nikad bolji!

Jarac

Ovog meseca, Jarčevi će se baviti rešavanjem stvari izvan privatnog života, koje će ih prilično opteretiti. Podrška partnera biće važnija nego ikada, i znajte da će možda biti teško, ali će proći! Ako bi trebalo da donosite važne odluke, nemojte to raditi pre 27. oktobra. Posle nekoliko nedelja tokom kojih ste se bavili neodložnim, a sebe možda malo zapostavili, sam kraj oktobra je trenutak da uživate u ljubavi. Nemojte se iznenaditi ako u poslednjim danima oktobra odjednom shvatite da ste zaljubljeni, a niste imali vremena da to primetite!

Vodolija

Bićete fokusirani na posao i finansije, ali nemojte zanemariti ljubavni život! Sam početak oktobra doneće odličnu priliku koju ne bi trebalo da propustite, a nakon nje, posvetite se ljubavi. Ovo je naročito važno za Vodolije koje su u vezi, jer će kraj oktobra biti turbulentan kada je u pitanju ljubavna harmonija.

Ribe

Fantastičan mesec za ljubav! Već od 2. oktobra, u vašoj vezi će sve cvetati, a partner i vi osećaćete se kao da ste se tek upoznali i uživate u "leptirićima" u stomaku. Treća nedelja oktobra je trenutak kada će vam partner pomoći da ostvarite nešto o čemu već dugo maštate, što će dodatno učvrstiti vašu vezu. Ribe koje nisu u vezi u istoj nedelji mogu očekivati zanimljivo novo poznanstvo. Ribe, iskoristite sve prilike koje vam oktobar nudi!

Izvor: mondo.rs