Te večeri sve je sijalo, a ceo Beograd kao da je zastao na tih nekoliko sati. Utisci su još uvek rasplamsani jer smo te noći uspeli da se pomerimo za još jedan korak dalje, a kada vodite brend kom je upravo ta ideja misija, jedino ovakav osećaj znači da je zadatak u potpunosti ispunjen.

Pod sloganom ELLE LOVES ART i ove godine održan je sada već tradicionalni Elle Fashion Dinner, koji je okupio sto najuticajnijih žena iz sveta biznisa, mode, dizajna, umetnosti i kulture, koje su imale priliku da učestvuju i na humanitarnoj licitaciji. Naime, još prošle godine shvatili smo da bi ovakvom događaju koji okuplja ništa manje no izuzetne žene, bilo genijalno dodati još dublji smisao i nadograditi ga, u čemu definitivno nismo pogrešili.

Prethodne godine akcenat je bio na modi i lokalnim modnim dizajnerima čiji su se komadi našli na aukciji, dok je ove godine fokus bio na umetnosti i mladim stvarateljkama sa Fakulteta likovne umetnosti. Sa jedne strane želeli smo da njihovo umeće približimo prisutnim damama i predstavimo njihov rad, a sa druge da prikupimo što više novca koji će otići na adresu Univerzitetske dečije klinike Tiršova - odeljenju onkologije i hematologije.

''Mnogo radnih sati, rasprava, vizija, promena, ali i neopisivog truda, uloga energije i ljubavi koje ovaj tim gaji prema brendu Elle.''

 I sada dok kucam ove redove, razmišljam o tome koliko je bilo lepo načiniti takav korak i koliko samo sreće samo uneli u nečije živote. A samo da ste videli nas iza kulisa javnosti... Mnogo radnih sati, rasprava, vizija, promena, ali i neopisivog truda, uloga energije i ljubavi koje ovaj tim gaji prema brendu Elle.

Upravo videti to kako ga ljudi doživljavaju za mene je jedan od najvećih uspeha u karijeri, a mogu reći da sam to osvestila još onog trenutka kada su mi na globalnoj uredničkoj konferenciji u Versaju čestitali na svemu što radimo i na perspektivi koju čak mnoge zemlje prate. Ta energija sledi me sve do ovog trenutka i srećna sam što imam priliku da je podelim sa vama.

Reklo bi se da su dani za nama bili genijalni, a o onima koji dolaze tek će se pričati. Mislim kako sad već znate da možete da mi verujete na reč.