Došlo je vreme da dočekamo Veneru u Strelcu, koja u sebi nosi poletnost, toplinu, žar i aktivnost, koja je nagoni na više strana, jer ona bi i da voli i bude voljena, a spremna je i da se posveti onome što će joj doneti zadovoljstvo. To sada za nju može da bude i učenje, studiranje. Može da bude i putovanje i to negde daleko gde je njena ljubav. Ali sada, kada je Jupiter u Lavu, ljubav je ta kojoj Venera hrli i koja je može učiniti najsrećnijom.

Oni koji imaju Veneru u Strelcu znaju da je za njih ljubav ta koja ide uz osećaj slobode, ili uz prkos, davanje bez kompromisa, jer može da voli i nekog ko je stranac, ili nekog uz kojeg je slobodna da radi ono što voli, što joj donosi ispunjenje. Bilo da se obrazuje, ili bude društveno aktivna, ili druži i putuje, bude samosvesna i svoja, ona ipak želi da voli i da se raduje životu i raznim mogućnostima kojoj je on donosi da bi ostvarila sebe i bila srećna.

Ove godine, dok je Jupiter u Lavu njoj će ljubav biti najvažnija. Biće spremna na nove izazove, ushićenja, oduševljenja i zanos oko 24, 25. i 26. novembra. Spremna je na avanturu - ili ljubavnu romansu ili neki drugi izazov koji će je pokrenuti. Biće spremna da sreću prima u nekoj promeni, ili novini. Ovo je vreme iznenadnih susreta, koji će razbuktati strasti, pokrenuti vas na veće promene, o kojima niste ni sanjali. Ovo je vreme kada možete na nekom putovanju da sretnete osobu koja može, makar to trajalo kratko, da vam promeni život, ili da zajedno sa voljenom osobom doživite nešto nesvakidašnje što će oboje da pokrene i unese uzbuđenje kakvo skoro niste doživeli.

Možete doživeti i neku drugu neočekivanu radost i sreću, bilo da dobijete neočekivano neki poklon ili dobitak koji će vas ispuniti oduševljenjem.

Ipak, najradosnije i najlepše će biti kada Venera bude oko 2, 3, 4. i 5. decembra pod povoljnim uticajima Jupitera u Lavu. Toplina i radost davanja i dobijanja ljubavi je ono najlepše što će se nekima pod ovim povoljnim tranzitom dogoditi. Drugima ovo može doneti neku veću zaradu, ili neki poveći dobitak, koji će ih doneti radost koju deca osećaju kada nešto dobiju. Ovi aspekti Venere u Strelcu i Jupitera u Lavu su retki i zbog toga posebni, što god vam donese, to može da bude povod velike sreće, koja se širi od vas ka drugima.

Radujmo se ovom periodu u kojem će biti više radosti, aktivnosti, uzvraćane ljubavi ili povoda za sreću!

Astrolog i bioenergetičar: Svetlana Milenković-Filipović, saznajte više na Facebook stranici autorke