Donosimo vam detaljnu astro prognozu za narednu godinu. Za Ovnove ovo će biti godina u kojoj će ostvariti velike uspehe gotovo na svi m poljima. Pred vama je prilika da započnete neke nove poslove i započnete nova životna poglavlja.

Na samom početku godine donećete važne odluke koje će značajno uticati na vaš život. Početak godine je savršen za kreativnu vizualizaciju, meditaciju, otkrivanje sebe i svog potencijala. Uložite napor u prvoj polovini godine, kako biste u drugom delu maksimalno uživali.

Ljubav

Što se tiče ljubavnog aspekta, godišnji horoskop predviđa da će za ovnove 2022. biti veoma povoljna godina. Oni zauzeti će uživati u romantičnim trenucima sa partnerom. Vladaće harmonija i mir i imaćete dovoljno razloga da budete zadovoljni. Iako dođe do razmirica i manjih sukoba. uz dobru volju i razumevanje uspećete vrlo lako da prevaziđete sve prepreke.

Slobodni predstavnici ovog znaka će upoznati osobu suprotnog pola koja će iz zaintrigirati. Velike su šanse da upoznate svoju srodnu dušu, nekoga koga ste dugo čekali. Venera vam je sklona od 3.5. do 29.5. kad će biti u vašem znaku, potom takođe od 12.8. do 6.9, te opet od 17.11. do 11.12.

Posao

Najapovoiljnije vreme za donošenje važnih odluka što se tiče karijere je od sredine maja pa do oktobra. Tokom novembra i decembra postoji mogućnost za pojavu manjih trzavica na poslovnom polju. Ali ćete tokom većeg dela godine biti u povoljnoj poziciji.

Astrolozi savetuju da ne uzimate kredite i ne ulažete novac pre neego što dobro razmilsite.

Novac

Neće vam manjakti novca ove godine, to je sigurno. Trošićete dosta, ali ćete biti u prilici i da zaradite. Godišnji horoskop predviđa da ćete tokom 2022. godine imati nekoliko neočekivanih priliva novca i to najverovatnije tokom aprila meseca.

Porodica

Ova godina će biti veoma povoljan za Ovnove. Jupiter i Saturn se nalaze u 4. kući što donosi mir i harmoniju u odnose sa najbližima.

Zdravlje

Nećete imati nikakvih zdravstvenih problema tokom ove godine, ali preporuka astrolga je da ipak razmislite o usvajanju zdravih navika.

(Stil.kurir.rs)