Godina 2022. će biti veoma uspešna za većinu Rakova. Talas samopouzdanja koji ćete osetiti već početkom godine, trajaće sve do kraja. Ljubavni i bračni život će i dalje cvetati.

Ljubav

Većinu godine bićete dobro, a dve eklipse u vašem 5. polju ljubavi i dece 16.5. i 25.10. doneće neke novosti. Dobra Venera oplemeniće vas od 6.4. do 3.5, posebno od 19.7. do 12.8., te od 24.10 do 17.11. Uživaćete u ljubavi i poštovanju koje ćete primati od partnera. Rakovi koji nisu u vezi ili braku, mogu očekivati da se to promeni u drugoj polovini godine. Socijalni i romantični život će tada biti življi nego ikada, a biće vođen neobuzdanom strašću. Čak i u svakodnevnom životu osećaćete se življe i budnije nego ikada.

Posao

Uprkos brigama u ostalim sferama života, stabilnost, trud i produktivnost, ali i odnosi sa kolegama će biti stabilni. Nekim Rakovima će se pojaviti prilika za napredovanjem u drugoj polovini godine. Tada, uzmite u obzir sve okolnosti, pre nego što donesete konačnu odluku. 

Takođe, dobro vam je postavljena poslovna saradnja s inostranstvom, te ima onih koji će napokon otputovati na neku destinaciju koju su oduvek želeli da posete. 

Novac

U 2022. godini Rakovi napokon mogu malo da se opuste. Naime, napokon ćete biti u mogućnosti da uštedite neki novac ali i da poboljšate kvalitet života. Pred kraj naredne godine možete očekivati da familija od vas posudi neki novac ili da zajedno uložite novac u neku nekretnitnu ili zajedničko posao.

Porodica

Harmonija i mir će sledeće godine dominirati i u vašem porodičnom životu. Položaj Jupitera i Saturna u četvrtoj kući je dokaz da ćete i od svoje majke moći da očekujete veliku pomoć. U drugoj polovini godine, brige vezane za decu će biti znatno umanjenje, a druženja sa porodicama koje imaju decu biće vaša glavna preokupacija.

Zdravlje

Početak 2022. godine doneće vam neke manje zdravstvene tegobe. Uzrok tome može biti hladno vreme koje može da prouzrokuje bolove u kostima. Popravite svoju dnevnu rutinu, kao i ishranu, posvetite se i fizičkoj aktivnošću, na primer, jogom. Mentalno ćete biti stabilni tokom cele godine, brige zbog novca će biti prošlost, a od druge polovine godine možete očekivati i nalet pozitivne energije koja će vas odvesti u neke nove avanture.