Donosimo vam detaljnu astro prognozu za narednu godinu. Od početka godine do aprila imaćete nepotrebne troškove. Krajem aprila, tranzit planete Saturn u Vodoliji doprineće različitim rezultatima na poslovnom planu. 2020. će vam pomoći da završite poslove koji su na čekanju. To će biti veliko olakšanje. Položaj planete omogućiće vam udoban život tokom cele godine.

Ljubav

Četiri eklipse u vašem i opozicionom znaku Bika (koji je i vaša prirodna 7. kuća braka i odnosa) učiniće ovu godinu zanimljivom i na svoj način zahtevnom. 16.5. i 25.10. su pomračine u vašem, a 30.4. i 8.11. u znaku Bika gde je i Uran. Dani su to kad ćete verovatno prolaziti iskušenja u ličnim odnosima. Zato odluke donesite tek nakon pomračina, kada stvari budete mogli da vidite jasnije. 

Dobar Jupiter iz Riba u vašoj prirodnoj 5. kući ljubavi i dece učiniće da verovatno ispravno postupite. Kad se sve zbroji, pred vama je bogata ljubavna godina u kojoj neće nedostajati događaja i doživljaja. Dobra Venera biće vam naklonjena od 6.4. do 3.5, od 19.7. do 12.8, te posebno od 24.10. do 17.11.

Posao

Suočićete se sa preprekama i nevoljama na poslovnom planu, zato se savetuje da završite preostale projekte iz 2021. Važno je reći da ove godine ne očekujte podršku drugih u svom radu, jer opozicioni Uran celu godinu, kao i dug boravak Marsa (od 21.8. do kraja godine) neće doneti ništa osim povremenih trzavica. No to vama neće ni biti niti važno jer ćete se oslanjati na vlastite snage i s mislima biti negdje drugde. Umetnost, deca, sve lepo i dobro, sport i slične teme zaokupljaće vašu pozornost više nego posao.

Izbegavajte velika ulaganja.

Porodica

Porodični horoskop sugeriše da budete pažljiviji prema roditeljima. Podržite ih, ali nemojte previše biti sentimentalni. Vreme je da samostalno donosite odluke.

Novac

U 2022. godini imaćete i prihoda i rashoda i nećete moći da uštedite mnogo novca. Možda ćete morati da platite i troškove za vezane zdravstvene probleme. Pokušajte da izmirite dugove. Moguće je da će vam se otvoriti novi izvor prihoda, a takođe manje su šanse za kupovinu nekretnine tokom godine.

Zdravlje

Uran i Saturn u kvadratnim tranzitima na vašem znaku će cele godine donositi iskušenja, nerviranja i problema. Ipak, dobri Jupiter će sve ublažiti uz neko dobro društvo, smeh i slično. Smirite se i potražite vedre sadržaje koji motivišu.