Donosimo vam detaljnu astro prognozu za narednu godinu. Prema horoskopu za Jarčeve, 2022. godina biće puna uspona i padova. Ulazak Saturna u sopstveni znak početkom godine, pokazaće se povoljnim za finansije. Međutim, njegov tranzit u aprilu donosi izazove u različitim aspektima života. Do kraja godine timski rad doneće mnoge prednosti, a otvoriće vam i mogućnost preseljenja ili promene u karijeri.

Ljubav

Kao i uvek, vi znate šta želite, a iza vas su zahtevne godine u kojim ste to osvestili još jače. Nastavićete na tim temeljima. Dve eklipse (30.4. i 8.11.) u Biku i u vašem prirodnom 5. polju ljubavi i dece verovatno će doneti poneko iskušenje ili promenu na spomenute teme, no uz vaš dobar plan, sve će proteći uredno. Kako je i Uran u kombinaciji s njima, očekujte neočekivano, ali dobro po vas (jer je ista planeta u trigonu na vaš znak). Zato im se ne opirite, nego prihvatite promene jer će dugoročno biti dobre. Sve ostalo povezano s privatnošću biće u redu. Dug boravak Venere u vašem znaku (od početka godine sve do 7.3) učiniće vaš privatni život zaista bogatim. Dobra Venera daće vam vetar u leđa od 1.1. do 7.3, od 29.5. do 24.6, od 6.9. do 30.9. i opet od 11.12. do kraja godine.

Posao

Uz svest da ste već postigli mnogo, ove godine počećete se “igrati”, odnosno vaša kreativnost, talent i mašta sve će više dolaziti do izražaja i na poslu. Neće vam više biti važno da se održite i učvrstite svoju poziciju, jer ona je već sama takva po prirodi i onom što je iza vas, nego ćete se razvijati dalje, ne višem nivou – tražićete nove izazove, a koji uključuju lucidnost, smisao za lepo, umetničke aspiracije, širi krug ljudi koji će vas usput podržavati, te sve nešto što je finije, još kvalitetnije. Ne treba ni reći da ćete uživati.

Novac

Jarčeve čeka finansijska sigurnost u 2022. Iako njihova potrošnja može biti velika, može održati balans između zarade i troškova. Savet je da više pažnje posvete investiranju i štednji, a manje trošenju. Možete kupiti neke skupe stvari ili uložiti u novu kuću ili automobil.

Porodica

Godina 2022. biće prosečna za Jarčeve jer će se verovatno suočiti sa preprekama zbog ulaska Ketua u 11. polje. Zato može doći do sukoba u porodici i savetuje se da razgovorom održite mir u kući. 

Zdravlje

Ništa vas neće mučiti, dobar Uran na vaš znak davaće vam cele godinu rezervu živaca, a i druge planete vas podržavaju. Mars u vašem 6. polju posla i zdravlja u drugom delu godine doneće poneko prolazno iscrpljivanje, no uz vašu unutrašnju stabilnost, ono će biti zanemarivo.