Godina 2022. definitivno će ići u korist osobama rođenim u znaku Ribe.

Pratiće vas uspeh na polju finansija, a pomeranje Saturna iz 11. u 12. kuću u aprilu doneće vam još izvora prihoda. Položaj planeta u vašem znaku stalno će se menjati u avgustu i oktobru, a tada morate paziti koje poteze povlačite jer će biti i puno iskušenja za rizične korake. Jupiter u Ribama pobrinuće se za harmonične odnose, a što se karijere tiče, očekivani rezultati neće izostati...

Ljubav

Jupiter u vašem znaku (izuzev perioda od 11.5. do 29.10. kad će biti u Ovnu, pa će vam se opet vratiti) učiniće da uživate u životu, da se pred vama nižu lepe prilike za razvoj, za srećne odnose i sve dobro i lepo. Stoga budite otvoreni i spremni na svaku vrstu saradnje jer će ona pre svega biti dobra za vas. Uz Neptun u vašem znaku celu godinu, vi ćete zaista biti jako jako empatični, a neki će gotovo pa osećati na vlastitoj koži kako je i drugima oko njih. Vaši unutrašnji uvidi bitće snažni, a slušajući sebe znaćete kome prići ili od koga otići. Vaš privatni život biće duboko isprepleten sa spomenutim, a vi ona prva pravcata Riba koja ne samo da sanja, nego i zna tačno o čemu se zapravo radi. Venera će vas oplemeniti od 6.4. do 3.5, opet od 19.7. do 12.8, te od 24.10 do 17.11.

Posao

Zaposlene Ribe, kao i one koje su trenutno u potrazi za poslom, mogu naići na probleme na ovom polju. Izbegavajte bilo kakvo agresivno ponašanje na poslu, trudite se da se fino slažete sa svim saradnicima. U suprotnom bi moglo doći do gubitka zaposlenja. Ako želite da promenite firmu, velike su šanse za to, ali obavezno pažljivo istražite sve o novoj kompaniji i uslovima koje nudi.

Novac

Zbog Jupitera sreća će vas pratiti i na poslu. Neki će dobiti priliku da prošire svoja znanja ili da rade nešto što su oduvek želeli. Prihvatite sve izazove i dajte sve od sebe, jer su moguća ostvarenja kojim ćete se kasnije moći dugo hvaliti. Ipak, pustite neka vas hvale drugi. Nije isključeno ni da zaista dobijete i neko priznanje ili nagradu. Dug boravak Marsa u drugom delu godine (tačnije od 21.8. do kraja iste) oduzimaće vam energiju, pa u vezi posla sve pažljivo isplanirajte i pripremite kako biste bili efikasniji. Sredinom godine moraćete da obratite pažnju na svoje troškove. Racionalno trošite novac - prvo obaveze, pa tek onda hirovi. Planovi vezani za investicije imaće pozitivan ishod. Ova godina je takođe veoma važna za vaš prosperitet i u budućnosti.

Porodica

Na ovom polju će tokom godine biti stresnih perioda. Zbog posla i drugih obaveza, nećete imati dovoljno vremena da se posvetite porodici. To se može odraziti kroz narušene odnose sa nekim članovima porodice, naročito sa decom. I tek venčani parovi biće u iskušenjima, pa treba izbegavati svađe. Kod mladih Riba, moguće je proširenje porodice.

Zdravlje

U ovoj godini suočićete se sa nekim manjim zdravstvenim problemima. Bićete podložni tegobama sa varenjem, jetrom i virusnim infekcijama. Savetuje se zdrava ishrana i redovno vežbanje, koje će vam pomoći da se rešite svih problema sa zdravljem. Očekuje vas i mentalni stres, i biće potrebno da ulođite puno truda i strpljenja kako biste ga prevazišli.