Prvi pun Mesec u 2022. godini desiće se između 17. i 18. januara, a poznat je i kao Vučji Mesec, zbog starog verovanja da se u ovom periodu čuje zavijanje vukova zbog gladi tokom hladnih, zimskih mesec.

Ovaj period biće obojen izraženim emocijama i osetljivošću, što nije ni čudo s obzirom na to da dolazi u Raku.

Pun Mesec utiče na sve znakove Zodijaka, a posebno na ova četiri:

OVAN

Ovo je period u kome ćete više nego ikada ranije osećati nostalgiju, a prisetićete se i teških trenutaka iz prošlosti. Pokušajte da ne utonete u setu, već preispitajte svoju sadašnjost - čega to treba da se oslobodite i kakav vam to teret prošlosti ne da da napredujete? Oslobodite svoj životni prostor za ono što zaista volite i čini vas.

RAK

Ovo je period u kome ćete konačno odmoriti od brige o drugima i posvetiti se sebi! Pun Mesec doneće vam samosvest i osnažiće vaša uverenja i samopouzdanje. Zato nije trenutak da sumnjate u sebe ili osećate krivicu, sve što emitujete u ovim danima višestruko će se pojačati.

LAV

Obožavate zabavu, ali ovaj pun Mesec od vas traži da budete ozbiljni i da preispitate svoje emocije i osećanja. Dozvolite sebi da budete nežni i "meki", ne obuzdavajte svoje emocije. Vašem emotivnom delu potrebno je da dobije pažnju.

STRELAC

Ovaj period obeležiće velika gužva i puno obaveza u vašem životu. U svom tom ludilu morate pronaći vremena da napunite baterije i opustite se. Ovan pun Mesec od vas bukvalno zahteva da zastanete i izdvojite malo vremena za razmišljanje. Fokusirajte na sve ono što želite da promenite kod sebe i počnite konačno da radite na tome.