Najsrećniji znakovi ove nedelje biće Strelac, Blizanci i Vaga.

OVAN

LJUBAV: Ljubavna rezignacija i neraspoloženje biće glavni utisak ovih dana. Distanca u ličnim odnosima biće vaš odgovor na potrebe druge strane za nežnostima. Ipak, pokažite bar malo pažnje nekim poklonom ili gestom kako vam kasnije ne bi bilo žao.
KARIJERA: Zavući se u mir vlastitog doma ove nedelje će vam biti glavna preokupacija. Radovi u kući ili tihe delatnosti iz mirnih prostora događaće se spontano. Na radnom mestu verovatno ćete se boriti sa šefovima. Budite mudri.
ZDRAVLJE&SAVET: Fokusirajte se na one sadržaje koji vas vesele.

BIK

LJUBAV: Ovih dana smanjićete svoje izlaske i više se usredsrediti na zajednički boravak u svom domu. Neće vam više biti potrebne društvene atrakcije. Biće dovoljno ostati kod kuće s voljenom osobom ili poći na neko mesto gde ćete biti sami.
KARIJERA: Pogledajte malo bolje oko sebe i otkrićete da mnogo ljudi želi da sarađuje s vama. Potrebno je da se bolje povežete i osmislite kvalitetniji organizacioni plan. Kad to uradite, biće potrebno da razradite neke detalje. 
ZDRAVLJE&SAVET: Jača vaše samopouzdanje.

BLIZANCI

LJUBAV: Kako nedelja bude prolazila, primetićete da sve bolje komunicirate se osobama suprotnog pola. Pored toga, bićete vrlo atraktivni. U takvim okolnostima možete da zavedete mnoge. Oni u vezama biće pomalo nemirni.
KARIJERA: Komuniciraćete sa saradnicima oko nevelikih tema, ali ćete to odraditi besprekorno. Ponekad će vam nedostajati pravih izazova jer oni koje doživljavate svakodnevno biće obojeni stresom. Borite se, isplatiće se.
ZDRAVLJE&SAVET: Oslonite se na svoje bliske prijatelje.

RAK

LJUBAV: Tokom ove nedelje vaši će lični odnosi će se poboljšati. Svakim danom vi ćete postajati sve spremniji za deljenje i saradnju s drugima. Voljena osoba će opet biti otvorena prema vama. Osvežite odnos zanimljivim izletom ili putovanjem.
KARIJERA: Većina glavnih poteza zavisiće od drugih, ali vi polako deo preuzimate u svoje ruke. Sreća da je tako, jer imate potrebu da razvijete neke svoje ideje u praksi. Utoliko će doći do poboljšanja na vašem radnom mestu. Budite hrabriji.
ZDRAVLJE&SAVET: Osetite prirodu oko sebe.

LAV

LJUBAV: Vaš ljubavni život ovih će dana biti prosečan. Bićete više manje zadovoljni, ali ne toliko da bi se moglo reći da ste presrećni. Biće zabave, ali i ugodnih doživljaja u atmosferi vlastitog doma. Neki će zrelo smanjiti svoja očekivanja.
KARIJERA: Pred vama je nedelja povećanih kretanja. Mnogi će putovati u drugi grad zbog posla. Sve to će vas osvežiti, te probuditi nove ideje kako da unapredite ono što radite. Biće i onih koji će s lakoćom razmenjivati nove informacije sa saradnicima.
ZDRAVLJE&SAVET: Nećete izbeći dnevne stresove.

DEVICA

LJUBAV: Svoju zavidnu energiju uložićete u učvršćivanje odnosa s osobom koju volite. Biće to iskreni trud s važnim rezultatima. Poslužićete se novim idejama koje će povremeno iznenađivati drugu stranu. Ništa vas neće zaustaviti u izražavanju emocija.
KARIJERA: Učvrstićete stečene pozicije i povremeno se ponašati kao pravi vođa. Shvatate da je bilo vredno potruditi se i sad mirno možete da nastavite dalje. Posebno dobro ići će onima koji u svojoj profesiji koriste intuiciju ili već iza sebe imaju dokazane rezultate.
ZDRAVLJE&SAVET: Zadržite neke stvari za sebe.

VAGA

LJUBAV: Verovatno ćete smanjiti izlaske, a više vremena provoditi na sasvim običnim mestima. Oni koji još traže srodnu dušu baš tu bi mogli da naiđu na ljubav, dok će zauzeti svakim danom sve više otkrivati koliko sitnice život znače.
KARIJERA: Pred vama su neke nove mogućnosti, ali samo ako se budete snašli u novim saradnjama koje nisu jednostavne. Sve vas to usmerava na dalji rad u kom mogu doći do izražaja neki vaši mali talenti, ali i znanje. Kontaktiraćete mlade saradnike.
ZDRAVLJE&SAVET: Ne preterujte sa sportom. 

ŠKORPIJA

LJUBAV: Ne gnjavite partnera s dokazima ljubavi jer to niko ne voli. Trenutno vam je sasvim dobro, a vaša mala nesigurnost samo je plod vaše mašte. Shvatite da ne postoji garancija za ništa na ovom svetu, a kad to usvojite, sami ćete se osećati bolje.
KARIJERA: Rad iz senke biće vam najbolja opcija. Ono što radite činićete mirno, bez previše atrakcija. Uživaćete u istraživanju nepoznatog, ali i u sitnicama. Neki će svoje ambicije svesti na realnu meru. Postajete zreliji.
ZDRAVLJE&SAVET: Rado ćete izlaziti u prirodu.

STRELAC

LJUBAV: Gde god se pojavili, primetićete da su mnoge oči uprte u vas. Bićete zanimljivi i privlačni drugima, pa su ovo dani kad lako možete da pronađete društvo. Ako ste još sami, bolje pogledajte s kim radite. Neko već duže vreme priželjkuje da vas upozna.
KARIJERA: Želja za akcijom biće jaka, ali okolnosti će vas stalno navoditi na rad iz senke. To će vas malo usporiti. Ove dane stoga možete da iskoristite za kvalitetnu pripremu i razradu planova za poslovnu budućnost kakvu vi priželjkujete.
ZDRAVLJE&SAVET: Idealno je vreme za meditaciju u tišini.

JARAC

LJUBAV: Sigurnost i dugovečnost ličnih odnosa postaće vam značajni u ljubavnom životu. Svoju energiju usmjerićete na postizanje spomenutog. Partner će biti ugodno iznenađen. Oni koji su još uvek sami sada će birati samo trajne opcije odnosa.
KARIJERA: Maštaćete o nekoj novoj karijeri. To nije nemoguće, ali prvo treba da odradite ono što vam je dato. Spremnost da se izborite za ono što vam pripada biće ključ vašeg uspeha. Idite za svojim idejama i budite dosledni i profesionalni.
ZDRAVLJE&SAVET: Napravite neku beauty informaiju po pitanju šminke ili frizure.

VODOLIJA

LJUBAV: Oni koji su u dužim vezama imaće sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najverovatnije povući u mir svog doma gde će uživati udvoje. Oni koji još uvek traže srodnu dušu verovatno će postati glavna zvezda intenzivnih večernjih izlazaka.
KARIJERA: Usledeće mudrija faza nakon što ste možda morali da pognete glavu. Shvatićete da dolazi vreme za diplomatiju koja vam otvara vrata. Istovremeno ste sve spremniji jasno i glasno da izrazite svoj stav, uz argumente.
ZDRAVLJE&SAVET: Budite verni sebi i svojim stavovima.

RIBE

LJUBAV: Iz dana u dan vi ćete se osećati sve bolje u društvu voljene osobe. Neki će obnoviti bliskost koju već dugo nisu osetili, drugi će krenuti na zanimljivo putovanje udvoje, a treći, koji su možda još sami, počeće da izlaze više.
KARIJERA: Zamišljaćete se na vodećim pozicijama. Mnogi će zaista voditi stvari na poslu jer će se situacija tako posložiti. Drugi će se rado oslanjati na vas. Istovremeno ćete podsticati razvoj sasvim novih ideja ili tehnologija.
ZDRAVLJE&SAVET: Zanemarite tuđa mišljenja. Slušajte sebe.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: ehoroskop.net