Ova prefinjena energija nas inspiriše da se okrenemo lepšoj strani života, da uživamo u druženju, umetnosti, ljubavnoj vezi. Ako se nađete u nezgodnoj situaciji, lako ćete pronaći kompromis.

Vage, Blizanci i Vodolije biće inspirisani idejama jer žele da isprave tuđe greške. Lako će izgladiti nesporazume u ljubavi i uploviti u mirna ljubavna utočišta.

Ovan, Lav i Strelac rade više nego inače na svim svojim vezama, pa će biti nagrađeni osećajem pripadnosti i poštovanja.

Rak, Škorpija i Ribe su pravi ljudi kojima se možete obratiti za savet i podršku. Objektivan pogled na situaciju zajedno sa vašom emocionalnom osetljivošću pomoći će vama i drugima da pronađete pravo rešenje za sve vaše nevolje i bolove.

Bik, Jarac i Devica će svoje aktivnosti dovesti do konačnog uspeha. Položeni ispiti, diplome, priznanja, novac, napredovanje, bez obzira u kom obliku dođe potvrda vašeg uspeha, bićete prezadovoljni.

Prvo ovogodišnje pomračenje Sunca dolazi 30. aprila sa mladim Mesecom u Biku. Biće to snažan trenutak za nove početke, koji će nas navesti da smišljeno krećemo u akciju. Ne treba da zaboravimo na finansije. Ukoliko ste u minusu, razmislite kako da dobro investirate, a ako ste u minusu, razmislite o štednji kako biste platili zaostatak. 

Ovo će biti idealan period da vratimo telo u formu! Ne moramo da se iscrpljujemo vežbanjem, dovoljno je da se okrenemo zdravoj hrani, a dobro će nam doći i šetnja u prirodi, rad u bašti, dovoljno sna i uredan raspored dnevnih aktivnosti koji će nas efikasno osvežiti.

Bik, Rak i Jarac mogu mirno da uživaju u ljubavi i lepoti. Priuštite sebi masažu, wellness, dobru hranu, sve ono što će ispuniti vaša čula zadovoljstvom, a bilo bi lepo kada biste sve podelili sa svojim partnerom.

Za Strelca, Ovna i Lava ovo je podsetnik da drugačije organizuju svoje vreme. Užurbanost, rad i sav uloženi trud nemaju smisla ako ne uspete da uživate u rezultatima svog rada.

Vodolije će ojačati osećaj sigurnosti sa porodicom, ulepšavajući dom i rešavajući zaostale praktične strane života. Vaga i Blizanci bi trebalo da budu čvrsti iznutra. Svi oblici rada na sebi, samopomoć kroz ono što vas jača je sada najvažniji zadatak.

Rak, Ribe i Škorpija treba da podele svoje ideje sa drugima. Vaše dobro raspoloženje i kreativnost inspirisaće druge, a svi poslovni projekti će cvetati samo u timskom radu.