Pripremite se za preokrete i iznenađujuće događaje, jer će pomračenje Sunca u Mladom Mesecu 30. aprila 2022. poljuljati vaš čamac i izazvati drastične promene. Pomračenje Sunca za vreme mladog Meseca u tvrdoglavom Biku, naziva se i crni Mesec, a prepoznatljiv je po tome što pretresa stvari i izaziva prepreke kada su u pitanju novac, ljubav i lične vrednosti. 

Baš kao što Mladi Mesec uvek označava početak novog lunarnog ciklusa, on takođe predstavljaju novi početak u astrologiji. Mesečno resetovanje označava vreme za nadoknađivanje odmora i postavljanje novih ciljeva. 

Pošto se aprilski Mlad Mesec odigrava istovremeno sa pomračenjem Sunca, što znači da Mesec putuje između Zemlje i Sunca, možete očekivati preokrete, intenzivna otkrića i šokantne nove početke. Sunce i Mesec se povezuju u domaćem Biku, izazivajući trenje u vrednostima i finansijama, kao i iznenađenja u našim ljubavnim životima.

Kako se Bik bavi više zemaljskim i finansijskim stvarima, a Mladi Mesec manifestacijama, možda ćete se suočiti sa lekcijama o trošenju novca, traženju novih naknada, povišica, ili ćete čak dopreti do klijenata za koje ste mislili da su nedostižni. 

U nastavku saznajte da li ste neki od 4 znaka na koje će najviše uticati pomračenje Sunca za vreme Mladog Meseca u aprilu 2022. 

BIK

Bikovi, dolaze ogromne promene u oblastima vašeg identiteta i imidža. Novi uzbudljivi počeci su tu — ali morate biti spremni da izađete iz svoje zone komfora i eksperimentišete sa hobijima i novim veštinama.

Ovo svetlo služi kao vaša kosmička zabava! Vreme je da predstavite novi projekat, kreativni poduhvat na kome ste radili ili novi izgled koji ste isprobavali. Vaši poduhvati će biti dočekani aplauzom i ljubavlju od strane vašeg tima — svi su vaši najveći obožavaoci broj 1.

LAV

Stvari su se uzburkale na vašem radnom mestu, Lavovi. Nove promene na poslu mogu vam doneti različite prilike, ali pazite da ne donosite ishitrene odluke. Budite oprezni sa sagorevanjem i ne zaboravite da pravite pauze kada vam je to potrebno. Posao će biti izuzetno neredovan u narednih nekoliko dana, što znači da se vaše odgovornosti menjaju i razvijaju. Go with the flow!

Pomračenje Sunca u vreme Mladog Meseca 30. aprila donosi promene na poljima finansija i ljubavi.
Unsplash/Zac Durant 

ŠKORPIJA

Trenutno postaje intenzivno u vašim odnosima, Škorpije. Energetske promene u vašem unutrašnjem krugu mogu dovesti do toga da se osećate neshvaćeno među prijateljima ili da dođe do nesporazuma, pa je važno da budete iskreni sa drugima i da postavite granice.

Biti diplomata ponekad je izazov – posebno kada su u pitanju naši najbliži ljudi. Međutim, učite da nađete ravnotežu u kojoj pažljivo, otvorenog srca i uma slušate šta vam drugi govore, kako biste stekli jasnu i pronicljivu perspektivu o trenutnoj situaciji.

VODOLIJA

Ova lunacija može biti vrlo lična, Vodolije, jer pogađa vašu kuću korena i porodice. Kao fiksni znak, možda ćete se boriti sa osećanjima nostalgije, ali zapamtite da treba da ostanete prisutni u sadašnjem trenutku.

Vaš lični život je možda trenutno van ravnoteže, zbog čega žudite za udobnošću i sigurnošću. Odbolujte prošlost i otvorite vrata novoj, blistavijoj budućnosti koja će vam doneti bolje perspektive i načine života.