OVAN

Posao: Dosta aktivnosti vas očekuje vezanih za tuđi novac, ili za poslove vezane za veće novčane transakcije. Mnogo promena u poslovnom segmentu, ne zavisi ništa od vas. Ove sedmice morate doneti neke bitne odluke. Ono na šta prvo pomislite, trebalo bi biti pravo rešenje. U jednom delu je neophodno da se prilagodite datoj situaciji, a vikend je vreme za konačne odluke. Prilike i mogućnosti imate, vaše je samo da odlučite pravilno i hladnokrvno. Treba izbegavati rizične poteze, neproverene transakcije i sumnjiva ulaganja.

Ljubav: Pred onima koji su u emotivnim vezama je ne baš najsjajnija sedmica. Naglašena jaka nervoza, burne reakcije, tvrdoglavost i potreba da ne dozvolite da partner bude u pravu. Biće zategnuta atmosfera, provlačiće se napetost bilo sa razlogom, bilo bez njega. Možda je problem u nerazumevanju, možda u tome što ne komunicirate dovoljno ili bar ne na pravi način. Ukoliko ste slobodni, sedmica pred vama obećava mnogo aktivnosti, mnogo zanimljivih osoba u vašem životu. Možete obnoviti neočekivano kontakt sa nekim koga jako dugo niste videli.

Zdravlje: Više se krećite i budite u prirodi, obratite pažnju na unos hrane. Slabe tačke tokom sedmice su glavobolje, kolebanje krvnog pritiska i meteropatske promene. Sve je ipak prolaznog tipa.

BIK

Posao: Sve vezano za posao kreće na bolje. Ušli ste u period kada ćete dobiti prilike za napredovanje ili za promenu radnog mesta koju priželjkujete. Bikovima se otvara i vreme kada mogu ispuniti svoje težnje po pitanju pokretanja novih poslova. U odnosima sa poslovnim partnerima i saradnicima ne budite impulsivni, ne donosite odluke na brzinu. Biće vam potrebno više strpljenja sa nadređenima koji će tokom ove sedmice baš testirati vaše živce.

Ljubav: Tokom ove sedmice bićete u više različitih situacija na meti ogovaranja. Neke nove situacije, novi ljudi, izazovi su pred vama, tako vam kreće sedmica. Potrudite se da se posvetite prijateljima, ali nemojte zanemariti porodične odnose. Druga polovina sedmice donosi bolju komunikaciju sa partnerom i krenite u pravljenje zajedničkih planova. Slobodnima jedna prilika ide preko posla, a druga kroz izlazak sa većim društvom. Onima koji nisu baš neki inicijatori ili su nešto povučeniji - prijatelj ili kolega mogu biti posrednici u novom poznanstvu.

Zdravlje: Zdravlje promenljivo, preosetljivost utiče na kardiovaskularni sistem. Druga polovina sedmice donosi probleme sa probavnim traktom i usredsredite se na zdravu ishranu.

BLIZANCI

Posao: Veoma turbulentna sedmica je pred Blizancima u segmentu posla. Prenaglašena je užurbanost, promene koje ne možete kontrolisati i iznenadne situacije. Obratite veliku pažnju na tehnička sredstva, na računare, mobilne telefone, gde može doći do problema, nestanka bitnih podataka, kvarova. Odnos sa kolegama može biti promenljiv tokom ovog perioda, a očekujte i aktiviranje konkurencije. Pazite da nekim rizičnim potezima ne ugrozite stabilnost svog budžeta.

Ljubav: U postojećim emotivnim relacijama Blizanci bi trebali da smanje nervozu i da pokušaju da je okrenu u pravcu pozitivnih promena u svojim vezama. Ukoliko ne budete umeli da se kontrolišete kako treba, može dolaziti do burnih, ali na svu sreću kratkotrajnih rasprava sa partnerom. Razgovarajte o budućnosti, o planovima, rešavajte pitanja na dnevnoj bazi… samo se nemojte vraćati na neke teme iz prošlosti, pogotovo ako su one vezane za ljubomoru. Slobodni lako sklapaju poznanstva, duhoviti ste, zabavni, šarmantni. Ove sedmice su mogući iznenadni susreti na najneočekivanijim mestima.

Zdravlje: Zdravlje dobro tokom cele sedmice. Mogući sitniji problemi sa bolovima u zglobovima, stari hronični problemi sa kičmom i možda zubobolja. Malo usporite i nađite vremena za odmor, kao i redovnu ishranu.

RAK

Posao: Kada je posao u pitanju nije vreme za velike investicije, radite standardne stvari i pomalo otaljavajte. Mogu se javiti neki sitniji problemi sa autoritetima, nerazumevanje vašeg pristupa obavezama i radu uopšte. Posao iziskuje mnogo energije potrebna vam je pomoć i stoga se obratite se proverenim saradnicima. Vi se potrudite da neke dogovore okončate na najbolji mogući način.

Ljubav: Odnosi sa partnerom ne zavise od vas samih već od okolnosti oko vas. Potrudite se da nemate nekih novčanih transakcija sa partnerom, pripazite se nepotrebnih troškova. Partner neće biti prezadovoljan vašim ponašanjem, morate da se potrudite da vam ne utiče na psihu preterano i crpi energiju. Slobodnim Rakovima se daju velike mogućnosti ljubavnog ostvarenja. Ljubavi koje se pokreću na putovanju, sa osobama koje žive u inostranstvu ili se sve to dešava na nekom izletu, seminaru.

Zdravlje: Tokom ove sedmice može doći mentalne preopterećenosti i osetljivosti kardiovaskularnog sistema. Drugi deo sedmice će biti bolji za zdravstveni segment. Nađite način ili da se opustite ili se trošite kroz neki vid rekreacije.

LAV

Posao: Na poslu dosta povoljnih okolnosti vam sledi, mogućnosti većih benefita. Mogući važni poslovni dogovori, novi kontakti, moguće i sa inostranstvom. Povećan obim posla je red vama, ali uspevate sve da završite. Nemojte dozvoliti da vas neke druge obaveze odvuku od posla postoji možda vas neko i namerno bude odvlačio. Prijatelj vam može pomoći predlogom, ili uticajem. Malo nervoze će biti prisutno u kontaktu sa nadređenima, ali ovo vreme možete iskoristiti i za pokretanje nekih svojih kreativnih planova i idejnih rešenja.

Ljubav: Sa partnerom problemi koji nisu od juče koji će trajati duže i iziskuju neki vid žrtvovanja. Treba shvatiti ovaj period kao ispit. Morate pokušati da balansirate između partnera i porodice. Može doći do promena u ophođenju partnera prema vama. Pomalo ste iznenađeni ali u principu nemate dovoljno dobro rešenje za tu situaciju i prilagodićete se. Slobodni Lavovi, ukoliko niste opterećeni i zablokirani prošlošću imate šanse za nove emotivne početke, za nove osobe u svom životu.

Zdravlje: Zdravlje generalno dobro, ali vi imate pesimistično razmišljanje. Naglašena je napetost i razdražljivost zbog nedostatka sna. Ugroženi disajni putevi, kardiovaskularni sistem.

DEVICA

Posao: Posao će Devicama biti u prvom planu, jako uspešna sedmica sve je na vašoj strani. Imate mogućnost kraćeg poslovnog puta, moguće i inostranstvo. Sve će vam ići od ruke, posao obavljate sa lakoćom i velikim entuzijazmom. Poslovno okruženje jako prijatno, bićete u prvom planu iskoristite ovu nedelju maksimalno, sve je na vašoj strani. Saradnici se dive vašoj velikoj energiji i volji. Na materijalnom planu ćete osetiti značajnije poboljšanje.

Ljubav: Sa partnerom nesuglasice na pomolu dosta veliko tršenje energije i mnogo laži. Veoma napeta sedmica, jer će postojati mešanje neposredne okoline u vaš odnos. Mogući problemi sa partnerom vezani za prošlost, to će izazvati poremećaj u vašoj komunikaciji. Nemojte biti lenji, kako bi malo ublažili već uzdrman odnos trebaće vam malo energije i više razumevanja. Pokušajte sa nekim porodičnim okupljanjem ili nekim ulaganjima u životni prostor. Pokušajte da negde izađete zajedno, ali neka bude uži krug ljudi ili proverena mesta.

Zdravlje: Mnogo nervoze. Pazite šta pijete i jedete ove sedmice. Hronični problemi vezani za kosti i zglobove su takođe mogući.

NEDELJNI HOROSKOP
Unsplash/Vladislav Nahorny 

VAGA

Posao: Sve vezano za poslovni segment u ovoj se sedmici će se odvijati solidno. Ovaj vam period pogoduje za sve vrste dogovora, kao i za sređivanje papiroloških pitanja. Otvara se period promena, novih poslovnih prilika i mogućnosti da se stabilizujete u finansijskom segmentu. Načini organizacije poslova počinju da se rade na pravi način, odnosi u radnom okruženju se stabilizuju, zajedničkim snagama moći ćete da završite neku zaostalu priču. Biće i novih dobrih poslovnih prilika, biće tu i mogućnosti da napravite bar jedan dobar dogovor.

Ljubav: Partnerski odnosi u ovom periodu zahtevaju više energije i veću posvećenost. Pokušajte da sa više volje i uz usaglašavanje sada komunicirate sa partnerom. Ukoliko samo malo obuzdate impulsivnost i nervozu koja je u ovim danima naglašeno prisutna kod vas, možete imati značajne pomake. Smirite se, mnogo više ćete postići lepom rečju i korektnošću nego nerviranjem i tenzijom. Slobodne Vage aktivnosti suprotnog pola prema vama su izražene, što vam jako prija, uživajte u flertovanju.

Zdravlje: Ogromno rasipanje energije i iscrpljenost, a moguće su i povrede. Mentalna i fizička. iscrpljenost, manjak sna. Druga polovina sedmice očekujte bolje zdravlje.

ŠKORPIJA

Posao: Dolazi vaš period, koji ste dugo očekivali. Velikom brzinom ćete rušiti prepreke i stvarati nove šanse. Jako je bitno da budete u pokretu, da razgovarate sa ljudima, da prezentujete svoja razmišljanja i ideje, jer od polovine sedmice imate mogućnost da vas sasluša neko ko će biti spreman da vas podrži. Čuvajte se nedefinisanih i nepotpunih informacija. Dosta korektna situacija je na finansijskom polju, mada vam sledi neplanirani trošak u drugom delu sedmice.

Ljubav: U narednoj sedmici ćete da preispitujete sve ono kroz šta ste prošli u prethodnom periodu. Kajete se zbog nekih poteza iz prošlosti, i smatrate da ste tada imali priliku da preokrenete svoj emotivni život na bolje. Neki put je dobro realno sagledati stvari, pomiriti se sa trenutnim stanjem i onda nastaviti dalje. Slobodne Škorpije – kod vas se mnogo toga dešava, verovatno je i više osoba u opticaju. Nemojte oklevati, nemojte sputavati sebe, ove mogućnosti koje su pred vama neće trajati večno.

Zdravlje: Nemate izrazitih problema u ovom periodu. Više šetajte i budite na svežem vazduhu, zdravo se hranite i radite na svom imunitetu.

STRELAC

Posao: Mnogo neočekivanih obrta očekuje vas u toku naredne sedmice. Imate ćete povremenih talasa nervoze i momenata kada počinjete da gubite koncentraciju i fokus. Neki dogovori sada mogu propasti, neki se projekti mogu pokrenuti iako su pravi rezultati i realizacija kojoj težite podaleko, ovo je jedan značajan i nov iskorak. Više svoje pažnje usmerite u poslovna partnerstva i saradnje, jer tokom ovog perioda možete u ovim segmentima imati probleme i zastoje. Uspeli ste da stabilizujete finansijski segment.

Ljubav: Polje partnerstva veoma aktivno, slede vam jako lepi odnosi sa partnerom. Partner očekuje da se dogovarate oko nekih krupnijih stvari. Period je generalno pozitivan ali se potrudite da ne opteretite odnos nekim teškim emocijama i vašim nepoverenjem u sebe same. Slobodnim Strelčevima sledi opuštenost, dobro raspoloženje i uživanje u provođenju vremena sa prijateljima, u izlascima ili pak na društvenim mrežama.

Zdravlje: Osećate se fizički dobro tokom cele sedmice. Moguće promene raspoloženja, problemi sa spavanjem, statičnost, bezvoljnost, sve ovo može biti posledica psihičkog opterećenja i težine koju nosite.

JARAC

Posao: Sve u vezi posla biće turbulentno tokom cele sedmice. Moraćete da budete dosta oprezni, a naročito da kontrolišete svoju impulsivnost i nervozu kada ste u kontaktu sa autoritetima ili bitnim poslovnim partnerima. Ako neke prepreke ne možete da prevaziđete, pokušajte da se prilagodite okolnostima. Ono što je dobro jeste da, ukoliko i dođe do ovakvih situacija, one će biti lako ispravljive i rešive. Treba tokom ove sedmice obratiti pažnju na finansijski segment, moguće su pogrešne procene.

Ljubav: Partner želi da bude na prvom mestu, i vi morate da poradite na tome. Nemojte biti grubi u obraćanju bolje se povucite kad vam nešto nije po volji. Potrebno je da isplanirate neke zajedničke aktivnosti. I vi i partner ćete morati da se potrudite oko toga, komunikacija mora biti bolja, što će znatno doprineti poboljšanju vašeg odnosa. Slobodnim Jarčevima predstoji solidna sedmica da uživate u kontaktima sa suprotnim polom i bez ikakvog ste opterećenja i razmišljanja u kom pravcu bi sve to moglo ići na dalje.

Zdravlje: Ova sedmica je nepovoljna u zdravstvenom segmentu, jer sve ono što ste svesno ili nesvesno zanemarivali, može doći na dnevni red. Osetljivost stomaka, bubrega. Druga polovina sedmice posvetite se vežbanju, šetnji.

VODOLIJA

Posao: Mnogo poslovnih aktivnosti je pred Vodolijama i potrebna je dobra organizacija što uglavnom nije lako. Potreban je savet osobe od autoriteta. Neka sitna greška mogla bi da napravi pravi masu problema. Vi počinjete priču sa nekim novim saradnicima i unošenjem novina u posao. Zato je zaista potrebno otvorite četvore oči i da se aktivno uključite u dešavanja. Pokrenuta je poslovna inicijativa, ona se sada razrađuje i nastavlja vodeći vas ka realizaciji. Uspevate dobro da izbalansirate primanja i troškove.

Ljubav: U nekim ste svojim svetovima i teško ste razumljivi partneru i nemojte biti agresivni u svom stavu. Partner trpi zbog vaših poslovnih angažmana i reagovaće zbog toga. Nema baš mnogo mesta da uspete da se izvadite, partner oseća da ga izbegavate i to će vam jasno staviti do znanja, a na vama kako da se izvučete. Pokušajte da budete diplomata, i neka vam to bude prioritetan nastup. Slobodne Vodolije su zainteresovane za osobu koja im je prilično nedostupna. Sviđa vam se što jako drži do sebe, ali vam ne odgovara što na vaše pokušaje uspostavljanja nečeg konkretnijeg ledeno reaguje.

Zdravlje: Zdravstvena situacija je solidna. Jedino na šta biste trebali da obratite pažnju jesu mogućnosti da se iscrpljujete i previše trošite, stoga vodite računa o odmoru.

RIBE

Posao: Možda samo može biti vaše malo jače tršenje energije na neke uobičajene stvari, inače posao funkcioniše standardno. Imate dovoljno energije za sve izazove kao i poslovne aktivnosti vezane za kraća putovanja. Od početka sedmice ćete krenuti brzinski u akciju i verovatno je da nećete imati ni daška odmora. Sredinom sedmice možete imati neku napetu situaciju, nesporazum i od strane kolega, nemojte dozvoliti da vas uvuku u rasprave, bežite od toga. Ako nešto dugujete ili ste u zaostatku sa plaćanjem, regulišite ovo što pre.

Ljubav: Mnoge sitnice mogu da zakomplikuju odnose, ali tu ste nemoćni neka sve izađe na površinu. Odnos sa emotivnim partnerom vas opterećuje i smara, ali moraćete da pokušate da se prilagodite malo više jedno drugom. Neophodno je da ispravite neke greške i vi i voljena osoba, da se ponovo približite, da ponovo uspostavite onaj emotivni sklad. Nije nemoguće, verujte mi, samo je potrebno malo truda. Slobodne Ribe, trebalo bi da date šansu osobi koja se u poslednje vreme baš trudi oko vas, pokušavajući da vam pokaže koliko je zainteresovana.

Zdravlje: Disbalans kada je energija u pitanju osetiće se kod pripadnika znaka Riba. Trebalo bi da obratite pažnju na hronične tegobe. Moguća osetljivost disajnih puteva, alergije.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

izvor: astroputnik.com