Ovo je sezona iskrenog i otvorenog Strelca, što znači da verovatno govorite šta mislite mnogo više nego obično. Kao promenljivi vatreni znak, Strelac vas motiviše da izgovarate razne istine, ali ne i da ste otvoreni za perspektive drugih. Ipak, nedeljni horoskop od 5. decembar 2022. ohrabruje vas da postavljate pitanja i prihvatite sve odgovore koje dobijete.

Ovan

Postavljate neka važna pitanja ove nedelje, Ovnovi. Nedavno ste prikupili mnoštvo novootkrivenih informacija; sada je savršeno vreme da razmislite kako da organizujete sve bitne detalje. Kao neko kome je prioritet da bude dobro edukovan, uzmite u obzir sve nedostatke u vašim trenutnim znanjima i veštinama. U redu je ako još nemate sve odgovore. Sve dok ste posvećeni tome da ostanete najbolji u svojoj branši, ne možete da izgubite.

Bik

Ova nedelja će vam pomeriti fokus na veze koje deluju praktično i realno. Vi ste za veze koje imaju suštinu, Bikovi. Sada je vreme da razmislite koji su vaši ciljevi u romantičnim odnosima i šta vas oni potencijalno mogu naučiti. Povezivanje sa drugima kroz zajedničke perspektive otvoriće vam mnoga vrata i omogućiti vam da krenete na ekspanzivno mentalno putovanje.

Blizanci

U poslednje vreme ste naučili toliko novih stvari, Blizanci, i ove nedelje će vam sinuti važne informacije koje mogu da vam budu od značaja. Imajte na umu da je tačnost određenih informacija još uvek u vazduhu, tako da ne brinite ako neke stvari još uvek ne mogu da se provere. Pazite i šta govorite drugima da ne bi kasnije ispalo da ste delili neproverene ili netačne činjenice.

Rak

Postajete radoznali o načinima na koje možete da poboljšate svoje mentalno zdravlje. Vaše navike su izuzetno važne za vaše opšte blagostanje, pa bi trebalo da preispitate kako izgleda vaša rutina. Iako čvrste promene možda nisu tako jednostavne za implementaciju, sada je vreme da razmislite o različitim metodama kojima ćete bolje organizovati vreme. Slušajte svoj um - možda ćete doći do različitih novih spoznaja.

Lav 

Vaš društveni život je u centru pažnje, Lavovi. Ove nedelje možete mnogo da naučite od svojih prijatelja, tako da ne oklevajte da postavljate pitanja. Imajte na umu da informacije koje dobijete možda nisu sasvim tačne, što ostavlja više šansi da dođe do sukoba zbog pogrešne komunikacije, pa vodite računa o tome šta delite sa drugima.

Devica

Davanje prioriteta praktičnoj i efikasnoj komunikaciji je ključno, Device. Kako počnete da donosite logičnije, realnije odluke, primetićete koliko će vam one omogućiti da se prepustite životnim zadovoljstvima. Takođe ćete biti zainteresovani za ideje koje usredsređuju vaše ispunjenje, pa stvorite dovoljno prostora za igru. Ovo vam nije uvek lako, ali uživanje je na vrhu vaše liste obaveza (bar za ovu nedelju).

Vaga

Vaš kućni život je glavni prioritet ove nedelje, Vage. Bićete podstaknuti da date prioritet praktičnim, stabilnim odnosima, posebno u vezi sa svojom porodicom. Bilo da provodite više vremena sa rođacima zbog praznika ili vam prijatelji dolaze u posetu, sada je savršeno vreme da negujete odnose u udobnosti sopstvenog doma.

Škorpija

Na vaša pitanja u vezi sa vašim granicama sa drugima će uskoro biti odgovoreno, Škorpije. Iako će postojati neke stvari koje u početku neće imati smisla, i dalje će vam biti nadohvat ruke mnoštvo korisnih informacija, sve dok nastavite sa oprezom. Ako možete, odložite bilo kakve iznenadne, impulsivne kupovine dok ne budete sigurni da zaista dobijate ono za šta ste se prijavili.

Strelac

Sada je vreme da postavljate pitanja, Strelčevi. Najbliži ljudi u vašem životu — bilo da su vaši najbolji prijatelji, vaša porodica ili romantičan partner — mogu vam pružiti prilike da proširite svoje perspektive i naučite nove stvari bez potrebe da ih sami (još) iskusite. Iako je možda neprijatno govoriti, to je najbolji način da se razvijate. Važno je da budete otvoreni za instrukcije, pa obratite veliku pažnju na lekcije koje drugi pokušavaju da vam prenesu.

Jarac 

Vaša želja za komunikacijom i konekcijom sa drugima dolazi u prvi plan, Jarčevi. Biće vam lakše nego ikada da postavite ciljeve ove nedelje, sve dok stvorite prostor za socijalizaciju. Sve oči će biti uprte u vas, pa se slobodno družite i flertujte. Odnosi će se sada fokusirati na praktičnost i realističnost, ali to ne znači da i dalje ne možete da uživate.

Vodolija

Vreme je za igru, Vodolije. Čak i ako nemate sve potrebne informacije da savladate zanat odmah ove sekunde, bavljenje novim hobijem ili projektom iz snova će vas motivisati. Za vas je zabava u učenju nečeg novog, pa se oslonite da budete dobar učenik ove nedelje. U redu je ne shvatiti odmah sve.

Ribe

Bićete podstaknuti da budete radoznali o trenutnoj situaciji u vašem privatnom životu, Ribe. Bilo da ste pozvani da unesete neke promene ili imate neophodne razgovore sa cimerom ili rođakom, način na koji odlučite da se izrazite biće u fokusu. Kako koristite svoje reči biće posebno važno u narednim danima. Ne želite da kažete ništa u žaru trenutka zbog čega biste mogli da zažalite.