Ovan

Male radosti, korisne akvizicije, neobična poznanstva, uspesi u ljubavi i oštri obrti sudbine - sve se to može očekivati nakon oslobađanja Marsa od retrogradnosti 12. januara. Početkom nedelje, zbog uticaja planete, može biti veoma teško fokusirati se na posao. Astrolozi savetuju da sebi date vremena da smirite živce i postignete harmoniju.

Bik

Još je prerano za velike pomake u karijeri i poslu: ovaj period je pogodniji za ljubavne i romantične veze, komunikaciju sa porodicom, decom. Predstavnicima ovog znaka sredinom januara svakako će biti potrebna sposobnost da zadrže optimizam i pribranost. Iako se pojave problemi, verovatno ćete pronaći rešenje.

Blizanci

Crvena planeta donosi Blizancima veoma povoljan kraj nedelje. Ne treba rizikovati i podleći emocionalnimimpulsima, ali izlazak na sastanke i upoznavanje partnera je vrlo moguće. Zvezde ove nedelje savetuju Jarčevima da budu izuzetno oprezne pri susretu sa neprijateljskim ljudima. Uticaj Urana u sredu, četvrtak i petak može se manifestovati u vidu aktivacije.

Rak

Rakovi treba da slušaju sebe. Najverovatnije će moći da pronađu skrivene znakove koji ukazuju na emocionalne i fizičke probleme. Možda nećete biti u najpovoljnijoj poziciji, pa je bolje da ne odlažete zadatke tokom odmora, kašnjenja, prekršena obećanja. Takođe, astrolozi ne preporučuju pozajmljivanje novca. Planete zovu da malo usporimo, sredimo nagomilane slučajeve, oslobodimo se umora.

Lav

Lavovi će morati da se napune novom energijom, koja se može usmeriti na sprovođenje planova. Takođe, astrolozi preporučuju da budete pažljiviji sa flertovanjem na radnom mestu: još ne bi trebalo da kombinujete uspeh u karijeri sa romantičnim avanturama. Nedelja je dobra za promenu pejzaža, kretanje, pokušaj pomirenja sa bivšim partnerom, kao i za uspostavljanje komunikacije sa prijateljima i rođacima.

Devica

Devicama u velikoj meri pomaže empatija. Imate dobar osećaj za druge, što bi trebalo da koriste u pokušajima da analiziraju tuđi karakter i predvide ponašanje drugih ljudi. Dobar je period da se posvetite poslu i potražite profitabilan hobi, novi izvor prihoda i inspiracija. Device će imati veoma dobre šanse da povećaju porodičnog budžeta.

Vaga

Krajem nedelje, Mars, koji se u četvrtak oslobodio retrogradnosti, neće imati šta da ometa. Ovo ukazuje da mogu početi važne promene u oblasti finansija i karijere: dužnosti se mogu promeniti, plata može porasti. Mnoge žene Vaga će moći da postanu samopouzdanije i otkriju svoje talente. Astrolozi izveštavaju da je trenutno najpobednija strategija delovati na osnovu predosećaja.

Škorpija

Druga polovina nedelje je najbolje vreme za pregovore sa srodnom dušom. Ova nedelja je prilika da uspostavite korisne veze ili, ako su lepe Škorpije slobodne, upoznate muškarca svojih snova. Škorpije će možda morati da se bore sa toksičnimljudima. Povoljna poslovna prognoza za ovu nedelju neće zaseniti ni retrogradni Merkur.

Strelac

Strelčevi trebalo bi da budu malo oprezniji u poslu. Najverovatnije će neko od kolega ili nadređenih tražiti vaš savet. Strelac će morati da rešava probleme. Ali u ostalim oblastima se očekuje potpuno zatišje. Druga nedelja januara je odlično vreme da promenite uobičajeni tok stvari i zavolite sebe. Takođe je odlično vreme da pokušate da se rešite stvari koje ugrožavaju životnu energiju. Ako zaista želite da se rešite nečega, nema boljeg vremena za razmišljanje.

Jarac

Jarčeve ove nedelje čeka povećanje šarma i pojava motivacije. Sve ovo će pomoći da se postigne ono što je ranije izgledalo gotovo nemoguće. Predstojeća nedelja je samo mala prečka na ogromnoj lestvici koja će sigurno dovesti do uspeha. Vreme je da se napravi prvi korak. Astrolozi savetuju da se pripremite za dug uspon tako što ćete pravilno formulisati svoje snove. Bolje je ne trošiti energiju uzaludno, pokušajte da se oslobodite negativnih misli.

Vodolija

Vodolijama astrolozi savetuju da izađu iz zone komfora. Mars će doneti velike promene Vodoliji. Sada je sjajno vreme da se brinete o svom izgledu, promenite imidž i povećate svoju privlačnost. Osim toga, astrolozi navode da je planiran plodan timski rad. Moguće je da će se Vodolije zbližiti sa prijateljima, sa voljenom osobom. Možete planirati zajednički odmor, posao. U svakom slučaju, važno je uzeti u obzir želje voljenih i ne ignorisati njihove savete.

Ribe

Ribe treba da se bore sa navikama koje loše utiču na njihov razvoj. Ovo je sjajno vreme da se rešite svega što vas vuče i čini da se osećate loše. Tradicionalno se veruje da su Ribe veseli ljudi, ali ne mogu uvek da se izbore sa svojom negativnošću. U tome će im pomoći njihovi bliski ljudi - voljeni muškarac, prijatelji, rođaci. Druga polovina nedelje je pogodna za učenje jezika, jer Mars više neće biti retrogradan, što će poboljšati pamćenje i pažnju Riba.

Izvor: sensa.mondo.rs