Nedeljni horoskop od 22. do 28. januara 2024. godine!

OVAN

U ponedeljak ćete razmišljati o napretku na poslovnom planu i shvatiti da vam je za to potrebno još mnogo rada. Sa energijom Sunca u znaku Vodolije, sada je idealna prilika da odmah započnete sa tim i posvećeno zakoračite ka ispunjenju svojih ciljeva. Temperamentna energija koja dolazi u petak, kada će Mesec biti u znaku Lava, vodiće vas ka strastvenim koracima. Samci Ovnovi će želeti da dobiju konkretne odgovore od svog partnera.

BIK

Vreme je da polako promenite nešto u svojoj rutini, jer uporno bežite od činjenice da ste već neko vreme u nezavidnoj i složenoj situaciji. Morate se suočiti i sa činjenicom da će biti potrebno da sredite vaše finansijsko stanje. U četvrtak, kada bude Pun Mesec, budite oprezniji, jer neko može vešto iskoristiti vašu iskrenost i otvorenost, na vašu štetu. Osećate nesebičnu podršku od bližnjih - pokažite im koliko to cenite.

BLIZANAC

Nemojte biti iznenađeni ako se sa dolaskom energije Sunca u znaku Vodolije vaše emocionalne iluzije rasprše. Nepromišljenost i nestrpljenje mogu lako dovesti do konflikta, stoga se radije suzdržite pre nego što počnete s prepirkama. Važno je da u četvrtak, kada dođe Pun Mesec na polju karijere, skrenete pažnju na vaš rad, jer će vam se to kasnije isplatiti. Za vikend vas očekuje promena raspoloženja, bićete veseli i razigrani.

RAK

Bez obzira na to da li ste u vezi ili ste slobodni, bićete veoma zadovoljni ishodom jedne sveže ljubavne situacije, što će biti pravi melem za vašu dušu. Bićete hrabri u postavljanju pitanja, ali vam u određenim situacijama nedostajati taktičnost. U četvrtak, kada dođe Pun Mesec, otvoreno porazgovarajte s nekim i biće vam lakše. Vaše rasuđivanje će biti od velikog značaja u nedelju.

LAV

Vaša potreba za uzbudljivijim događanjima postaće opterećujuća zbog energije Sunca u znaku Vodolije. Neko vas već neko vreme zaljubljeno posmatra, što ćete primetiti sredinom nedelje. Pazite da nalet energije koji će u četvrtak, kada dođe Pun Mesec, dodatno porasti, ne koristite na loš način. U nedelju ćete biti umorni, ne zbog posla, već zbog emotivnih zapleta.

DEVICA

Na početku nedelje ćete imati priliku da se dokažete u karijeri ukoliko budete dovoljno usredsređeni i smireni. Umesto da se posavetujete sa kolegama, trenutno radije birate put samostalnosti. Finansijskih briga nećete imati, bićete spokojni, čak i u četvrtak kada će svi biti nemirniji zbog Punog Meseca. Konflikte koji će se javiti zbog neslaganja rešavaćete strpljivo.

Nedeljni horoskop od 22 do 28 januara 2024 godine
unsplash / susan q yin 

VAGA

Sa energijom Sunca u Vodoliji, sve više ćete želeti pažnju. Uživaćete u razgovorima sa kolegama i prijateljima i radovaćete se lepim gestovima koje ćete doživeti. U četvrtak, kada dođe Pun Mesec, tvrdoglavost i izražena želja da "budete u pravu" može vas prilično opteretiti. Odluke bazirane na istoj toj tvrdoglavosti i inatu svakako neće biti najpametniji izbor. U nedelju ćete biti iznenađeni novonastalim slaganjem sa određenom osobom.

ŠKORPIJA

Sa energijom Vodolije koja vas usmerava da se oslobodite određenih zastarelih obrazaca, bićete spremni da stvorite vaše "bolje sutra". Takođe, mislićete na ljude iz vaše okoline i brinuti o tome da li ste nekada povredili njihova osećanja. Sjajno ćete voditi računa o vašem zdravlju. Važno je da u nedelju, kada Mesec bude u Devici, eliminišete predrasude koje vas ograničavaju i utiču na lična uverenja.

STRELAC

Svi problemi povezani sa radom i novcem će izaći na površinu sa energijom Sunca u Vodoliji. Bez problema ćete moći da se suočite sa istinom i više nećete biti impulsivni. Ako ste uvereni da nešto zaista zaslužujete, u četvrtak, uprkos Punom Mesecu, može vam se osmehnuti odlična prilika, koju drugi možda neće ni primetiti. 

JARAC

Neki odgovori koje nestrpljivo čekate stižu sa zakašnjenjem, pa ćete na emotivnom planu razrešiti mnoge sukobe iz prošlosti. Iako situacija nije idealna, nemojte odugovlačiti sa važnim razgovorom. U četvrtak, kada vas uhvati energija Punog Meseca, mogući su neprikladni konflikti u vezi sa finansijama. Pokušajte da se okrenete pozitivnim vibracijama.

VODOLIJA

Zbog unutrašnjeg osećaja da jedna osoba ne treba da bude u vašoj neposrednoj blizini, delovaćete odlučnije i direktnije. Ovog puta nećete brinuti o tome kako će odgovor biti prihvaćen, važno je samo da iznesete ono što vas muči. Odluke će biti brze i pomalo rizične u četvrtak kada dođe Pun Mesec, ali ćete ipak uhvatiti pravi ritam i završiti ono što ste naumili.

RIBE

Bićete oduševljeni što će se već na početku nedelje ostvariti predviđanja u vezi sa situacijom do koje vam je veoma stalo. Novosti koje donosi energija Sunca u Vodoliji mogu vas probuditi i prijatno iznenaditi. Na ljubavnom planu krajem nedelje doživećete spontane događaje koji će vam vratiti nadu da možete lepo provesti vreme s nekim. Slobodni, dobro znate da sedenje na dve stolice nije najbolji izbor.

Izvor: horoskop.si