Kraj januara – vedar, vatren i romantičan – mnogima će doneti pravu strast u vezama zbog vatrenog punog Meseca 25. januara. Ali tri znaka zodijaka čeka nešto posebno. Mesec će biti u Lavu u opoziciji sa Plutonom, što često daje osećaj strasti i euforije koji nas inspirišu na ljubav. Dakle, može se desiti iznenadna nova romansa, a evo ko će biti najskloniji ovim dešavanjima!

Lav

Naravno, za vaš znak, ovo će biti jedan od glavnih dana u godini - možete se iznenada zaljubiti i zaista iz vedra neba. Vladar vašeg sektora partnerstva, Uran, i vašeg ljubavnog sektora, Jupiter, nalaze se u znaku Bika, čineći kvadrat sa vašim Suncem – moglo bi se dogoditi zaista emotivno i sudbonosno poznanstvo! Najverovatnije, veze mogu da se razvijaju brzinom munje jer vaš partner, pošto je Pluton u znaku Vodolije, može biti prilično moćna i odlučna osoba.

Ovan

Pun Mesec se javlja u vašem ljubavnom sektoru – Kupidonova strela može da vas iznenada pogodi i vaša osećanja će vas potpuno preplaviti. Osoba sa kojom imate romantičnu atmosferu će vam se najverovatnije dopasti po izgledu i jednostavno ćete se jako zabavljati u njenoj blizini. Odmah ćete shvatiti o čemu se radi kada vam se raspoloženje naglo podigne i duša vam bude laka, kao da je već stiglo proleće.

pexels-jonathan-borba-3121474.jpg
Pexels/Jonathan Borba 

Vodolija

Pun Mesec se dešava u vašem partnerskom sektoru, što znači da ćete doneti važnu odluku u vašoj vezi. Na primer, poželećete da legalizujete svoju vezu ili čak razmišljate o razvodu jer će biti potrebe da svu svoju energiju usmerite na lični razvoj. Pun Mesec bi mogao da vam donese neverovatnu novu osobu – možda se poznajete od avgusta 2023. godine, ali sada će započeti zanimljiv ciklus u vašoj romansi.

Izvor: sensa.mondo.rs