Preduzetnicai reality zvezda Kylie Jenner i muzičar Travis Scott po drugi put su postali roditelji, a javnost je obavestila preslatkom fotografijom na Instagramu gde se za ruke drže četvorogodišnje Stormi i novorođene bebe uz kratak opis '2/2/2022' i emotikon plavog srca.

Taj detalj plavog srca naveo je fanove na pomisao da je rodila dečaka, no te informacije za sada nisu potvrđene, kao ni ime deteta. Ono što je zanimljivo, jeste da je rođeno tačno četiri godine i jedan dan nakon starije sestre Stormi.

Prva fotografija Kylie Jenner i novorođene bebe.
Screenshot/@kyliejenner 

Iako je s javnosti sretnu vijest podijelila u septembru, većinu trudnoće, baš kao što je bio slučaj i s prvom, Kylie je provela daleko od očiju javnosti, te je svoju intimu puno ređe delila na društvenim mrežama. Na početku godine objavila je zamišljenu crno-belu fotografiju s porukom: 'Kako se približavala 2022., puno sam razmišljala o protekloj godini, o brojnim blagoslovima, ali i boli koju je donela. Nikad neću zaboraviti ovu godinu ni značajne promene koje su se desile u mom životu. Molim se da vam je godina ispunjena ljubavlju i da svi ostanu sigurni i zdravi', poručila je svojim pratiocima.

Ipak u retkim prigodama kada bi se pojavljivala u javnosti ili delila fotografije na društvenim mrežama, pokazala je besprekoran i zanimljiv trudnički stil, koji je uključivao kreacije Richarda Quinna, LaQuana Smitha, Louisa Vuittona i Balenciage.

Kylie Jenner pokazala trudnički stomak.
Profimedia