Leni Olumi Klum (17), ćerka slavne manekenke Heidi Klum (48) krenula je stopama svoje slavne majke. Prvi veliki korak napravila je u aprilu prošle godine kada se fotografisala za naslovnu stranu magazina "Glamour Germany", 20 godina nakon slavne majke koja je tada krasila naslovnicu.

Leni ne krije da je njena želja već duže vreme bila da se fotografiše za pomenuti magazin, ali da joj majka to ranije nije dopuštala.

- Sad napokon mogu da se bavim manekenstvom i jako sam uzbuđena zbog toga, otkrila je Leni tada i istakla kako joj je bila velika čast da se nađe na naslovnoj strani magazina na čijoj je prvoj naslovnoj bila njena majka.

Leni se veoma lepo snalazi u modelingu, radi sve više kampanja, a sa mamom je pozirala i za naslovnicu magazina "Vogue".

Heidinoj naslendici predviđaju blistavu karijeru, a zbog njene lepote mnogi veruju da će uspeti da nadmaši slavu svoje majke.

Manekenka Heidi Klum je Leni dobila s italijanskim biznismenom Flaviom Briatoreom s kojim se rastala nedugo nakon što je saznala da je trudna, a odgajio ju je pevač Seal.

Leni je imala priliku da sarađuje sa mnogim poznatim brendovima. U avgustu 2021. nosila je reviju D&G, a najveći uspeh njene karijere do sada bilo je otvaranje nemačke Nedelje mode. Takođe, prošle godine je izbacila saradnju s About You online trgovinom, za koju je dizajnirala svoju kolekciju. Kolekcija se prodavala širom Nemačke.

leni je prošle godina nosila D&G reviju u Veneciji.
Profimedia 

Manekenka pored Leni ima još troje dece - sinove Henryja (16) i Johana (15) i ćerku Lou (12) koje je dobila s pevačem Sealom (58), s kojim je bila od 2005. do 2014. godine u braku.

Heidi je najveća podrška svojoj ćerki Leni.
Profimedia