Slavna dizajnerka venčanica čije kreacije obožavaju zvezde, Vera Wang, bliži se 73. rođendanu, a svojim modnim izražajem i perspektivom prkosi svim stereotipima o tome kako bi sedamdesete trebale da izgledaju.

U nedavnom intervjuu za BBC priznala je da su je iznenadili pozitivni komentari na njene fotografije na društvenim mrežama u kojima pozira u sportskom topu, ali da joj je drago da čuje komplimente.

No ističe da se nikad nije posebno trudila da očuva mladolikost, iako je tri 'tajne' navela kao ključne da bi se što duže osećale i izgledale mlado:

San

''Jedna od stvari koje izrazite cenim je san'', rekla je Vera Wang, potvrđujući ono što već dugo znamo – san je neophodan za obnovu organizma i mladolik izgled.

Vera Wang dizajnira venčanice za najveće zvezde.
Profimedia 

Votka koktel

Za razliku od brojnih drugih zvezda koje se zaklinju u važnost hidratacije i velike količine vode, Vera Wang ima drugačiju formulu: ''Votka koktel na kraju dana pomaže mi da se prebacim iz intenzivnog poslovnog mood-a u onaj privatni, opušteni.''

Posao

'Posao je magičan eliksir jer okupira vaš um, a kad su vam misli zaokupljene, sve ostalo to sledi.'

Vera Wang priznaje da se susreće s ejdžizam, i to ne samo u zreloj životnoj dobi: ''Ejdžizam postoji u svakoj dobi. Vidim kod dece, kod svog kumčeta – 'Zašto ne mogu to da obučem? Zašto ne mogu da idem s vama?' Vidim to i kod svojih ćerki kojima govore da su premlade da bi bile CEO, da nemaju dovoljno iskustva. Celim životnim putem prati nas ejdžizam. A onda kad postanete stariji, treba da pronađete svoju svrhu, nadu, sreću i želju kako ćete provesti ostatak života. Godine su samo broj. Treba da se trudimo da rastemo i razvijamo se svaki dan. I zato ejdžizam smatram tako zastarelim.''