Nostalgija za 2000-im godinama ne jenjava. Ove sezone svi kopiraju Jennifer Lopez, Jennifer Aniston i Britney Spears, pa je logično da i one same zavire u svoju arhivu i inspirišu se nekadašnjim izdanjima.

Upravo to je uradila JLo. Ne samo što se vratila svom dečku iz 2000-ih, već je prigrlila i svoje fashion & beauty lookove iz ovog perioda.

Sve je počelo čuvenom zelenom Versace haljinom, koju je pevačica ponovo obukla na reviji za kolekciju SS20, skoro 20 godina nakon što je zatvorila Grammy dodelu u providnoj maksi haljini sa prorezom do pupka.

Zatim se za prošlogodišnji Met Gala nastup inspirisala svojim VMA kostimom iz 2001. godine - kaubojskim šeširom i kožnom haljinom.

profimedia-0632693142.jpg
Profimedia 

 U poslednjem pojavljivanju, u emisiji Good Morning America, odlučila se za još jedan klasičan stajling iz 2000-ih. U pitanju je bež kombinezon sa XXL pojasem, Ray-Ban naočarima i nude šminkom, a sve upotpunjeno dugom ravno isfeniranom kosom.

 Naime, JLo je ovu frizuru obožavala početkom 2000-ih godina.

Profimedia Pogledajte frizuru inspirisanu 2000-im godinama.

Ovakvu frizuru najbolje ćete postići feniranjem, naročito zbog krajeva koji su uvijeni ka unutra, ali možete je kreirati i peglom. Važno je da duga kosa izgleda dugo i negovano, a poželjno da se odlučite za balayage tehniku koja je glavni hit leta. 

Ovo nisu jedine frizure iz 2000-ih koje dominiraju: tu je i bob princeze Diane, ali i famozna Rachel frizura. Odaberite onu koja najbolje pristaje vašem licu i osvežite svoj look ovog leta!