Božanstvena Helen Mirren još jednom je dokazala da je nije briga za stereotipe i određena "pravila" beauty sveta. Slavna glumica obasjala je crveni tepih u Berlinu modnim izdanjem koje je koje je ostavljalo bez daha.

Na premijeri biografskog filma "Golda" u kojem glumi prvu ženu premijera Izraela, Goldu Meir, Mirren je nosila elegantnu crnu haljinu sa dekolteom i novu frizuru: sirena talase.

Njena srebrna kosa lomila se u dugim, kaskadnim talasima, a trendi frizura je razdeljkom sa strane samo dobila dašak starog holivudskog glamura. 

Glumica je defintiivno neko ko je ispratio najnovije trendove kada je reč o kosi, jer su ultradugi talasi zaštitni znak mnogih slavnih dama, počev od Dua Lipe, pa sve do Priyanke Chopre.

Ipak, u slučaju Mirren, talasi su više statement piece, s obzirom da ruši sve beauty mitove o tome da frizure za žene 50+ godina treba da budu kratke ili klasično isfenirane. I to bi ujedno trebalo da označi kraj svake debate o tome da li postoje bilo kakva ograničenja u odabiru frizura u bilo kojoj starosnoj dobi.

Nosite šta god vam se dopada i čini da se osećate dobro!