Različite faze života zahtevaju različite kozmetičke proizvode. Bilo da je u pitanju omiljeni ruž za usne, koji se nanosi pred sastanak, ili maskara da probudi umorne oči koje su mala deca lišila sna, torbice za šminku se biraju u zavisnosti od raspoloženja, načina života i preferencija.

Kažu da sa godinama dolazi samopouzdanje. Kada dostignete pedesete ( pa nadalje), postoje određene boje ruževa koje donose blistavost licu koje je spremno da izgleda sjajno u svakom trenutku.

Jedno je sigurno, kada je reč o beauty lookovima uvek možemo verovati modelima 90-ih koji i danas neguju spektakularan beauty trenutak.

Uzmimo Christy Turlington, koja sa 53 godine još uvek privlači pažnju na događajima kao što malo ko drugi radi. Ipak, ima jednu tajnu. Turlington sigurno zna kako da pojača glamuroznost za veče: mrvicu crvene nijanse ruža za usne.

Na zabavi u Njujorku u sredu uveče, Tarlington je prošetala crvenim tepihom sa svojom ćerkom, Grace Burns. Noseći crnu kožnu mini haljinu i malu štepanu Chanel torbu, supermodel je izgledala chic i mladalački, a zasluge pripisuje crvenom ružu za usne koji je dao blistavost i jedrinu licu. U kombinaciji sa sjajnom, negovanom kožom, suptilnom šminkom i prirodnom bojom kose, Christi je uspela svima da privuče pažnju.

Kao vrhunsko tajno oružje za brzo dodavanje topline i boje licu, dobar crveni ruž je bezvremenski s razlogom. On u trenu menja igru i na jednostavan način da dodaje dašak glamura.

U nastavku smo izdvojili 5 bestsellera crvenih ruževa:

Chanel, Byredo Crveni ruževi za žene preko 50 godina.