Možda i niste odgledali svaku epizodu kultne serije Seks i grad, te prvu sezonu nastavka popularne serije pod nazivom And Just Like That, ali jedno je sigurno - omiljene zvezde dve i po decenije kasnije i dalje osvajaju modnim stilom.

Dok iščekujemo novu sezonu nastavka (na ekrane stiže 22. juna) kako bi se modno inspirisali, uživamo u uhvaćenim scenama sa snimanja serijala, te prilikama kao što je bila zabava u čast 25. jubileja originalne serije u New Yorku na kojoj je trio zvezda serijala - Sarah Jessica Parker (Carrie), Cynthia Nixon (Miranda) i Kristin Davis (Charlotte), još jednom zadao modnu lekciju, posebno ženama 50+ godina, čijim se temama i bave u nastavku serije.

profimedia-0782944900.jpg
Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

Prošetale su svaka u svom outfitu koji mogu da posluže svima koji su u potrazi za odličnim crno-belim party izdanjima, u nijansama bele, crne i sive. Carrie je odabrala haljinu na tufne s romantičnim rukavima i mašnama s potpisom Jenny Packham, te dodala savršeno usklađene tačkaste sandale. Ne, ove sandale nisu Manolice, ali su iz glumičine vlastite linije cipela, SJP Collection. Charlotte je odabrala klasičnu haljinu sa širokim pojasom i klasične salonke, dok je Miranda oduševila dvobojnom pletenom haljinom.

profimedia-0782944924.jpg
Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia 

Sezonski partyji kao što su venčanja, krštenja i rođendani prilike su koje zahtevaju svečaniju odeću koja često nije određena dress kodom i ne podrazumeva raskošnu toaletu. Zato, ako imate dilemu šta da obučete za posebne prilike, savet je da odaberete elegantnu kombinaciju koja je stilom i bojama usklađena s vama i vašom ličnošću. Midi i maksi haljine usklađene s cipelama na petu i upečatljivim komadima nakita uvek su siguran odabir, a to potvrđuju modno inspirativne zvezde serije Seks i grad.

profimedia-0782944906.jpg
Jose Perez/INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia