U poslednje vreme se mnogo piše i govori o Jennifer Lopez, nažalost, ne baš u najboljem svetlu. Prvo je njen dokumentarni film 'This Is Me' dobio prilične loše reakcije gledalaca, a slično se dogodilo i s Netflixovim filmom 'Atlas' u kom igra glavnu ulogu. Zatim je otkazala letnju turneju 'This is Me... Live' pod izgovorom da želi ipak više vremena da provede s porodicom, iako su fanovi zaključili da su razlog tome karte koje se nisu prodavale. Uz sve to, već neko vreme se spekuliše o nesuglasicama u braku s Benom Affleckom.

Ipak, J.Lo se oko ove fame nije oglasila, a i dalje je često viđamo na događanjima, revijama, izlascima u grad. Tako je sada u Los Angelesu predstavila svoje izdanje klasične crno-bele modne kombinacije sa kojom nije mogla da pogreši.

profimedia-0885829036.jpg
Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia 


Definitivno na prste jedne ruke možemo izbrojati koliko puta smo videli Jennifer u baletankama ili bilo kojim ravnim cipelama koje nisu patike, ali očigledno je ovog leta odlučila da odmori od vrtoglavih potpetica i odabere komfor

profimedia-0885846309.jpg
LAGOSSIPTV/Blue Love Images / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Veoma jednostavno corpcore izdanje sastojalo se od bele košulje i poslovnih pantalona cigarette kroja. Nosila je i svoju Hermes Birkin torbu, a kraljice outfita su, naravno, nove baletanke francuske modne kuće Dior, tačnije, model D-Joy od crnog satena. U obliku su klasičnih baletnih papučica s trakicama za vezivanje (iako se mogu nositi i bez njih), te s mašnicom i biserom, a dostupne su još u bordo crvenoj i pink-beige boji po ceni od 870 eura. Tu je i moderni twist sa dizajnom četvrtastog vrha (da li i vas malo podsećaju na Jacquemus?).

1706878144_F_24_2_LOOK_631_E14_GHC.jpg
dior 

1706723265_KDB880SGG_S900_E02_GHC.jpg
dior 

 Izvor: https://storybook.hr/